vrijdag 19 april 2013

My body loves...

Een nieuw favorieten-artikel, deze maal enkele producten waar ik voor mijn lichaam vaak voor kies, van doucheproducten en bodycrèmes, tot mijn favoriete scheermesje!
Er zijn natuurlijk zoveel producten, dus dit is een kleine selectie van producten waar ik toch vaak naartoe grijp. Ik heb al heel wat verschillende merken, geuren, ... van douchegels en doucheolieën uitgeprobeerd, wat het heel moeilijk maakt om er een favoriet uit te halen, maar als er dan toch een merk is waarvan ik elke geur heel aangenaam vind, en daarbij zijn de producten heel goedkoop, dan is het wel Le Petit Marseillais. Ik heb er ook al regelmatig over geschreven en ik vind het echt hele goede producten, met natuurlijke geuren die je zo meenemen naar het zuiden! Perfecte zomerse douchegels!

Als er dan nog een merk is waar ik zo laaiend enthousiast over ben, dan is het wel Philosophy! Ik ben vooral fan van hun verpakkingen, maar ook hun geuren zijn heel aangenaam. Ik heb al een heleboel Philosophy doucheproducten, maar dan vooral van de wintercollectie omdat ze zo leuke wintersets hebben met de feestdagen. Misschien moet ik dringend eens hun lente-zomeraanbod gaan bekijken!

Ik vergeet het wel af en toe, maar na het douchen probeer ik me toch regelmatig in te smeren met een bodycrème. In de winter kies ik al vaker voor een iets rijkere bodybutter, maar anders ga ik toch meestal voor een lichtere bodymelk of -crème. Ik vind het altijd leuk ook een bodylotion te hebben met dezelfde geur van bv. je douchegel of je parfum, maar deze luchtige body crème van Nivea gebruik ik tegenwoordig toch wel heel regelmatig, geeft een zachte huid en hij ruikt zo heerlijk naar de typische Nivea-geur!

Voor het ontharen van mijn benen gebruik ik af en toe wel eens een epileertoestel, maar als het snel moet gaan, en voor onder mijn oksels, grijp ik toch altijd terug naar mijn vertrouwde scheermesje. Ik kies ook meestal voor het merk Gillette Venus, eerder had ik al de Gillette Venus ProSkin, maar nu ben ik helemaal fan van de Gillette Venus & Olaz, die ervoor zorgt dat je huid achteraf ook helemaal niet droog aanvoelt. Dus een gladde én zachte huid, en je hebt ook helemaal geen scheergel apart meer nodig, score!!

Naast het verzorgen van mijn huid, moet ik ook vaak mijn rug en nek verzorgen, want ik heb daar heel vaak last van. Een massage af en toe helpt zeker om de spieren wat los te maken en om te ontspannen. De producten van Kneipp zijn daarbij heel goed. Deze massageolie Arnica werkt specifiek voor spieren en gewrichten en ik vind hem ook heel aangenaam. Hij ruikt heel natuurlijk dankzij het Arnica- en gemberextract, die het herstel van overbelaste spieren bevorderen.

Dit zijn zowat mijn favorieten van het moment, al kan er daar snel vanalles bijkomen ;)
Hebben jullie nog aanraders waar jullie vaak naartoe grijpen?
Petra x

12 opmerkingen:

 1. Die gilette met olaz ken ik nog niet, lijkt me erg fijn omdat scheren toch niet zo heel erg goed is voor je huid!
  En arnica is een geweldig middel voor pijnlijke spieren inderdaad, gebruik er wel eens creme van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De producten van Petit Marseillais zin inderdaad zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne producten ! De scheermesjes vind ik echt heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die massageolie ziet er super uit!! :) leuke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De douchegels in de Carrefour van hun nieuwe huismerk zijn ook altijd héérlijk en kosten steeds maar €1,50 euro ofzo. Aanradertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die LPM douchegels zijn heerlijk! Framboos-pioenroos is een van mijn favoriete geuren geworden (dankzij jou he ;-) ) dus ik ga flink inslaan in Frankrijk straks. Verder zijn de Trind nagelbalsem en nailrepair favoriet geworden mijn nagels knappen hier zichtbaar van op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ja heerlijke geur hé die Framboos-Pioenroos!! Ja ik heb die Trind ook al gehad!

   Verwijderen
 7. Heeeel goeie selectie, ik ben volledig akkoord :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke producten, heb ze zelf ook en ben over elk product heel tevreden:)

  Liefs
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben ook fan van alle producten die je hebt vernoemd :-)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram