maandag 15 april 2013

New in my wardrobe: watermelon prints!

Ik heb het nogal voor jurkjes met kleine prints! Van bolletjes en vogels, tot bloemen en ankers, you name it, I got it! Dus hear, hear voor de zomer die in zicht is, nieuwe zomerjurkjes en hoera, nieuwe prints!
Ik zag vorig jaar al een preview van de nieuwe collectie van Zalando, en daar viel mijn oog op een superleuk watermeloen kleedje van Mint&Berry! Groot was mijn vreugde dan ook toen ik zag dat ze hem ook eindelijk online beschikbaar hadden, dus hop, het winkelmandje binnen (samen met een pull met eenzelfde motief, oops).

Ik vind fruitmotiefjes superleuk voor de zomer op kledij, dus mijn zoektocht gaat verder. Nee, geen fruitmand als hoed of kokosnoten als bikini, maar subtiele, leuke prints.
Rihanna ging vorige zomer al voor de ananas-print, maar believe me, het blijft ook komende zomer een trend. In de h&m zomercollectie van 2013 zijn er ananassen te vinden op de t-shirts, en bij Mochino gaan ze zelf voor pineapple-bags!
Maar voor ik de perfecte ananas vind, ben ik al supertevreden met mijn watermeloenen!

Het kleedje is muntgroen van kleur, met een all-over print van paarse watermeloenen. Een lichte stof, dus perfect voor warme zomerdagen. Komt tot iets boven de knie en heeft een open rug. Die open rug vind ik niet zo heel erg mooi, vind het ook niet makkelijk om te dragen, maar ik vind er wel iets op, vond de print te leuk om het terug te sturen. (Ze hebben ook nog een rokje beschikbaar in dezelfde print).

Ook de trui is van Mint & Berry, donkerblauw (ook verkrijgbaar in wit), met in het groot één watermeloen erop in licht-oranje met muntgroen. Deze heb ik al kunnen aandoen, ja met het Belgische weer heb je inderdaad ook in april soms nog een trui nodig.
Ik betaalde voor beide items €39.95/st.

Hopelijk vinden jullie het ook leuke aankopen! Wie kiest komende zomer ook voor de fruitprints?
Gaan jullie soms online winkelen bij Zalando?
Petra x

23 opmerkingen:

 1. so so you and i love it! het jurkje is inderdaad perfect! zalige kleur en wat een schattige print! you go girl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat jurkje is echt zo cute, staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zalando is gewoon te groot voor mij, kom er een beetje gek van eerlijk gezegd. maar toch, als je weet wat je wil, is het wel leuk (gericht) shoppen. Het kleedje is helemaal Petra, staat je super! vind het heel leuk. en grappig geschreven; je bent blij met je meloenen (moest nanoseconde aan iets anders denken) ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja heeft ook even mijn gedachten gekruist ;)
   Ja, ik vind het ook wel heel groot, maar ik ga inderdaad echt gericht naar merken enzo kijken :)

   Verwijderen
 4. Ik ben echt he-le-maal verliefd op die trui he! Want it so badly!
  Ben zelf ook op zoek naar een toffe ananasprint, let me know als je hem gevonden hebt!
  En van dat kleedje kan je altijd zelf nog een rokje (laten) maken he als je dat wil ;-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe ik :)
   Ik denk dat ik voor een mintkleurig topje onder het jurkje ga, of een cardigan erop :)

   Verwijderen
 5. Heel leuk! Ik heb het ananasshirt van H&M Trend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mint & Berry, geweldig merk! Ik heb zelf ook een mintgroene trui ervan, love it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie items en ook leuke prijzen! Geweldig die mint kleurige jurk!! Staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram