maandag 27 mei 2013

Clinique A Different Nail Enamel for Sensitive Skins

Een nagellak voor de gevoelige huid, ik moest toch eventjes nadenken toen ik er de eerste keer over hoorde.  Maar Clinique, bekend om zijn allergie geteste en 100% parfumvrije producten, ontwikkelde, na zes jaar onderzoek, een nagellak die zo min mogelijk ongewenste reacties van nagels, huid en ogen veroorzaakt, nl. A Different Nail Enamel for Sensitive Skin.

Wist je dat nagellak kan zorgen voor oogirritaties en huiduitslag rond de onderste en bovenste oogleden? We raken dan ook onze ogen gemiddeld 200 keer per dag aan.
De nieuwe nagellak van Clinique is speciaal ontwikkeld om huidgevoeligheid tot een minimum te beperken. Het is dermatologisch en oftalmologisch getest en geschikt voor gevoelige huidtypen en gevoelige ogen. Hij voldoet daardoor aan de allerhoogste kwaliteitsnorm.

Daarnaast is het ook gewoon een heel mooi product, met een prima formule. Hij geeft een heldere glans en brengt aan zonder strepen. Is sneldrogend en houdt lang mooi. Bevat een dun, plat borsteltje zodat het makkelijk wordt de lak aan te brengen op de nagels.
De nagellak bestaat uit een vaste collectie, met daarin twaalf verschillende kleuren, en vier exclusieve 'pop' tinten, verkrijgbaar als limited edition via www.clinique.be.
Hier zie je de Happy ♥, een rood-roze lakje uit de vaste collectie, en Splish Splash, een fel donkerblauwe tint, uit de limited edition collectie.

Wie mij, of mijn smaak, al een beetje kent, weet dat ik het nogal heb voor warme tinten nagellak zoals rood, roze, oranje, koraal. Ik ben dus fan van de Happy ♥. De Splish Splash vind ik ook leuk, maar ik kies eigenlijk bijna nooit blauw voor de nagels.
De nagellak kon inderdaad heel makkelijk aangebracht worden. Bij de blauwe was een tweede laag zeker nodig, de rood-roze was eigenlijk al best egaal van de eerste laag, hoewel ik er toch altijd twee aanbreng.
Dankzij het handige borsteltje werd de nagellak bij de eerste lak al mooi aangebracht op de gehele nagel.
Hij zou zeven dagen chipvrij blijven, wat ik uiteindelijk wel een beetje lang vind, aangezien ik bijna altijd na een paar dagen wat tipwear heb bij nagellak, maar verder blijft hij er toch enkele dagen mooi uitzien!

Ik vind ze leuk, en handig om weten dat ze geschikt zijn voor gevoelige huidtypes en gevoelige ogen!
Wat denken jullie van de nieuwe Clinique nagellak?
Petra x

Clinique - A Different Nail Enamal for Sensitive Skin 
9ml - €16.50
Verkrijgbaar vanaf half mei 2013 in de parfumerie of op clinique.be 

15 opmerkingen:

 1. Ah, Splish Splash is zo'n leuke naam ^^. Gewoon super dat ze zo lang blijven zitten. Ik was even een beetje sceptisch tegenover het idee 'nagellak voor goevoelige ogen en huid' maar ik snap nu wel wat ze ermee bedoelen ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw die nagellakjes zijn zo ontzettend mooi ^^

  XoXo

  http://maximetherapie.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. laat het maar aan clinique over om telkens weer vernieuwend uit de hoek te komen, heel fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleuren en love die strawberry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie kleurtjes en de verpakking vind ik ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wist niet dat je een geïiriteerde huid kan krijgen van nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleurtjes :-) Slimme zet alweer van Clinique, om de 'gevoelige huid' kaart te spelen bij hun nagellak. Maakt hem weer dat beetje anders dan andere nagellakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleurtjes! Het is echt een heel mooi blauw, vrij diep van kleur. Ik doe toch soms blauw op m'n nagels als ik in een jeans-y mood ben!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake