zaterdag 18 mei 2013

New in: Avène

Bij de apotheek hebben ze vaak heel wat producten die perfect zijn voor je huidverzorging. Ik heb nogal een gevoelige huid en daardoor grijp ik vaak terug naar Avène. Omdat de apotheker zelf niet altijd alles ter beschikking heeft, en ik graag op mijn gemak alles bekijk, bestel ik regelmatig bij Newpharma.
Het is een online apotheek, je betaald er minder én je krijgt het binnen de 24u thuis geleverd! Leuk ook is dat je de promoproducten, waarbij je soms korting krijgt, of een extra artikel, sample of bv. make-uptasje of zo bijkrijgt, zie je ook allemaal op één pagina, terwijl dat bij de apotheek zelf meestal niet zo duidelijk is!
Vandaag alvast een glimp op mijn nieuwe Avène producten!

Ik bestelde er zelf de Avène Hydrance Optimale Light Hydrating Cream SPF 20 en de Avène Cleanance K Cream-gel!
De Hydrance Optimale is een hydraterende crème voor de normale tot gemengde gevoelige huid. Ik gebruik deze nu als dagcrème. Is een frisse crème die je huid zacht maakt.
Bevat het Thermaal water van Avène die de hydraterende bestanddelen optimaal in de huid trekt, ze verspreid en overtollig vochtverlies tegengaat.
Hij zuivert ook de huid en slorpt overtollig talg op zodat je huid er matter uit gaat zien. Hij bevat ook een SPF 20 zodat je beschermt bent tegen de schadelijke zonnestralen.

De Cleanance K is een Gel-Crème die exfolieert, matteert en hydrateert en doet puistjes, zwarte puntjes en onzuiverheden sneller verdwijnen.
Heeft een oppervlakkig peelingeffect, waardoor hij hij onzuiverheden grondig verwijdert uit de poriën.
Maakt de huid matter en de poriën kleiner, perfect voor de huid die snel vettig wordt.

De Hydrance Optimale gebruik ik elke dag, ruikt lekker en voelt fijn aan. Mijn huid voelt zacht en verzorgt. Op zich vind ik niet dat hij echt de huid matteert, maar ik vind het heel erg positief dat hij een zonnefactor heeft!
De Cleanance K gebruik ik niet dagelijks. Hij ruikt niet echt aangenaam maar doet wel zijn werk. Mijn huid is gezuiverd en puistjes drogen makkelijk uit, zonder dat mijn huid zelf droog wordt. Echt de zwarte puntjes verwijderen doet hij niet, maar in combinatie met bv. scrub helpt dit toch al een beetje. Werkt ook goed als een primer, mijn make-up blijft er langer mooi uitzien, nu nog hopen dat dit in de zomer ook genoeg is!

Toen ik deze producten kocht, zat er een gratis Thermacare pakje, verlicht de pijn in nek of schouders, in mijn pakketje, altijd leuk!
Later kreeg ik ook nog een testpakket van Newpharma, met enkele van hun samples, of geschenken die ze bij hun producten vaak weggeven (zeker de moeite dus om af en toe te checken, hier vind je de promopagina).
In het pakketje een sample van de Avène Antirougeurs Fort geconcentreerde verzorgingscrème, die roodheid en kleine zichtbare bloedvaatjes doet vervagen.

Daarnaast ook een fullsize product van het Avène Soothing Moisture Mask, een hydraterende masker.
Perfect voor de winter of voor hele droge huidtypes, doet wonderen voor de droge huid.
Tien minuutjes laten inwerken en dan afnemen met een doekje. Als ik het 's avonds aanbreng laat ik het gewoon zo lang mogelijk inwerken totdat het volledig is ingedrongen, hoef je het ook niet meer weg te halen.

De Avène producten vallen hier echt in de smaak voor mijn huid, dus ik ben wel benieuwd naar meer producten of andere aanraders. Als jullie nog fijne producten weten van het merk, laat het me dan zeker weten bij de comments!
En neem zeker een kijkje op Newpharma als je nog eens wat aankopen bij de apotheek wilt gaan doen, je gaat echt voordeliger uitkomen (ik bestel er heel vaak, ook alledaagse gewone dingen, zoals siroop of andere medicatie die niet op voorschrift zijn, reinigingsproducten, ...), en als je voor 12u besteld, heb je het de volgende dag al in huis!
Petra x

13 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt handig dat je die dingen nu ook gewoon online kan bestellen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een aanrader die Newpharma !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik bestel altijd op newpharma voor mijn bioderma flessen. Ik ben echt een avene fan, de triacneal is voor mij een wondermiddeltje in de strijd tegen puistjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die gebruik ik ook regelmatig! Helpt perfect om puistjes sneller uit te drogen!

   Verwijderen
 4. Vind dit ook een erg fijne website, supersnelle service en zalige producten !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook een grote Avène fan! :-) En NewPharma is een fijne webshop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de tip. Echt handig dat je alles online kan bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik zelf niet heel veel Avène, maar mijn vriend heeft er een aantal dingen van. Ik heb nog nooit op NewPharma besteld, ik blijf trouw aan m'n eigen apotheek om de hoek ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Avene is idd een van de betere merken van de apotheek. Prijs kwaliteit zeer goed en voor de gevoelige huid. De meeste apotheken hebben het ganse gamma staan en hebben acties met tasjes en kortingen...de extra service die zei bieden is hun kennis over de producten, deze vind je op het www vaak niet terug.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad, als je echt info nodig hebt is het inderdaad beter bij de apotheek zelf langs te gaan, maar als je weet wat je nodig hebt, vind ik het ideaal zo!

   Verwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram