donderdag 16 mei 2013

Orly Mash Up Collection

De colorblock-trend van vorig jaar is eigenlijk nooit echt weggeweest, en neem daarbij de neon-trend van dit jaar en je krijgt... de Mash Up nagellakcollectie van Orly, een mix van kleuren en finishes die eigenlijk helemaal niet samenhangen, maar toch superleuk zijn bij elkaar! Daarnaast hebben ze ook allemaal leuke, crazy namen, perfect om de zomer in te stappen, of te faken in ons geval, Belgium weather... grrr!

De collectie bestaat eigenlijk uit zes verschillende kleuren, pasteltinten met of zonder shimmer, holographic glitter, chrome en zelf felle neonkleurtjes!
Leuk in deze collectie is de Orly Mash Up Mani Mini, een setje van vier mini lakjes (5.3ml) met twee pastel- en twee neonkleurtjes!

Ze hebben alvast hele leuke tegenstrijdige namen: Harmonious Mess, Pretty-Ugly, Choreographed Chaos & Mayhem Mentality. Superleuk, en voor ieder wat wils.
Het was even uitzoeken met het kleine kwastje om het makkelijk aan te brengen, maar na twee laagjes gaf hij best een mooi en egaal resultaat. De nagellak droogde makkelijk op en ook van kwaliteit was hij best goed, want hij bleef er lang mooi uitzien!

Mayhem Mentality is een superfel neon oranje kleur, maar dan écht superfel! Ik kon het effect ook helemaal niet op foto overbrengen, dat lukte gewoon niet! Hij geeft bijna licht, zo fel is het! Wel leuk, maar niet echt draagbaar!

Pretty-Ugly mag gerust More Than Pretty genoemd worden, een heel mooi lichtblauw kleurtje met een lichte shimmer erin (zie je niet zo heel goed op deze foto). Ik heb het meestal niet zo voor blauwe tinten nagellak, maar deze is dan echt wel een uitzondering! Echt een leuk zomers kleurtje, niet te fel maar ook niet onopvallend.
Brengt een beetje streperig aan, maar met twee, eventueel zelfs drie laagjes, is daar niets meer van te zien.

Harmonious Mess is een zacht lavendel-crèmekleurtje, heel makkelijk aan te brengen en perfect bij elke outfit of gelegenheid! Niet echt vernieuwend, maar wel een leuke aanvulling bij deze collectie!

Choreographed Chaos is een bubblegum pink, een fel, neon roze kleur, met paarse en blauwe shimmers. Zonder topcoat droogt hij nogal mat uit, maar verder wel een heel leuk zomers kleurtje! Perfect voor de teennagels én super op een mooi gebruinde huid!

Wat denken jullie van de Mashing colors van de Mash Up collectie van Orly? Zouden jullie durven gaan voor de neon-kleurtjes, of toch liever pastel?
Petra x

Orly Mash Up - ManiMini Set- €14.50
Verkrijgbaar online of in een Orly nagelstudio

13 opmerkingen:

 1. Ik vind ze nog meevallen.. Het zijn echt snoepkleurtjes!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze best nog braaf fluo. Me like!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vorig jaar hadden ze denk ik echt een neon lijn! Heel erg neon groen, roos,... En die wou ik super graag hebben maar op het moment dat ik erachter zocht was het uitverkocht.. Mss nog eens zoeken want die was echt geweldig! Deze kleurtjes zijn trouwens ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb net 2 neon lakjes gekocht en ik vind het helemaal geweldig. Nu nog wachten op de zon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke lakjes, nu heb je mij wel benieuwd gemaakt naar die oranje lak

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke lakjes! Ik ben meer van de pastelkleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De eerste en de laatste vind ik super mooi! wat een leuke vrolijke kleurtjes bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve kleurtjes, maar héél fluo zijn ze toch niet! Wel fris voor de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het echt is de roze, maar vooral de oranje héél fluo hoor, kan het echt niet zo goed overbrengen op foto :)

   Verwijderen
 9. De blauwe vind ik niet super maar de drie andere... LIEFDE!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake