Mogelijk gemaakt door Blogger.

Webshoptip: Bio'ty Lab

Toen ik onlangs de nieuwe collecties voor herfst en winter ging gaan ontdekken (no worries, ik ga je nog niet vervelen met dikke truien ed., de zomer moet er nu echt nog aankomen), leerde ik Bio'ty Lab kennen, een webshop gericht op 100% natuurlijke en biologische producten, maar die er niet saai uitzien.
Ze bieden daarbij merken aan die staan voor de groenste en meest kwalitatieve biologische cosmetica, en daarvoor reisden ze de wereld rond, om zo unieke producten te kunnen aanbieden.
Ik was volledig onder de indruk, dus ik wou jullie er graag ook kennis mee laten maken.

Achter Bio'ty Lab zit Sophie, een jonge vrouw die altijd op zoek was naar bioproducten, maar diegene die ze tegenkwam waren dan meestal niet plezant of niet echt van kwaliteit. Ze besloot deze webshop te openen, volledig gewijd aan natuurlijke schoonheid, zonder in te boeten op de fun-factor en de kwaliteit!
Je vindt er producten voor gezicht, lichaam en haar, maar ook parfum en make-up, en ook de mannen en kindjes worden niet vergeten.
Enkele fijne dingen die ik spotte:
Deze superleuke veganistische lipbalms van het merk Hurraw! zijn verkrijgbaar in vijf verschillende smaken, van sinaasappel en vanille, tot earl grey tea, munt en kaneel (die ook een tintje heeft). Verder is er ook nog een sun versie beschikbaar, met een spf 15. (€4.70/st.)

Hier zie je het Roll-On gamma van Solyvia, een olie voor onze dagelijkse problemen:
Bug Safe: houdt muggen op afstand maar doet ook de pijn van insectenbeten verlichten.
Skin Tune: maakt de huid gladder, en verbetert huidproblemen zoals irritaties, roodheid, acne
Head Ake: verzacht het gevoel van een zwaar hoofd, alsook spanningen in nek en schouders.
Take it Easy: helpt je te ontspannen.
Cut'n Bump: perfect voor bulten, blauwe plekken, sneetjes, lichte brandwonden, ... Helpt om de pijn te verzachten, om te desinfecteren, ...
Ik ben superbenieuwd! Apart te koop voor €7.80 of in een setje van 3 voor €20. 

Deze Yoga in a Bottle helpt je helemaal te ontspannen. Is ook een etherische olie met de geweldige aroma's van Basilicum, Pepermunt en Eucalyptus. De geur doet je helemaal ontspannen en ontstressen.
10ml - €10.95

Deze ecologische parfums van Honoré des Prés zien er niet alleen leuk uit, ze ruiken heerlijk!
Er zijn zes verschillende soorten en hebben een superleuke verpakking. Zo zitten de I Love Carottes, Love Coco en Vamp in N.Y. verpakt in een superleuke koffiebeker (€80.50/st.). Daarnaast zitten de Chaman's Party, Nu Green en Sexy Angelic verpakt in glazen confituurpot (€70/st.)
Ze ruiken allemaal heerlijk, jammer dat ze niet zo goedkoop zijn!

Rahua is een luxueuze collectie van 100% natuurlijke haarverzorging uit het tropisch regenwoud. De producten worden verkocht in de beste winkels en kappers van de wereld (Barneys NYC, Le Bon Marché Paris, ...).
Rahua is gemaakt vanuit rahua olie, het geheim van het glanzende haar van de Amazon stammen.
Prijs tussen €31.30 en €57.

Hier zie je oa. de Egyptian Magic, een natuurlijke balsem uitsluitend gemaakt met ingrediënten geproduceerd door bijen. Een rijke crème, geprezen door gans Hollywood, perfect voor de uitgedroogde en mature huid.
Werkt als een moisturiser en anti-rimpelcrème, perfect om littekens en kleine puistjes te verwijderen, voedt de lippen, behandeld exzeem, ...
Maar kan ook in het haar als verzorging, of op het gehele lichaam voor de schrale huid, irritaties, ...
Verder op de foto, heel wat producten van Trilogy voor gezicht, lichaam en haar. Ze bevatten organische rozenbottelolie en een mix van pure botanische extracten. 

Hier allerlei producten van het merk Absolution, Bio Cosmetica op maat met efficiënte anti-aging eigenschappen.
Je gaat daarbij een crème gaan mengen met een serum volgens jouw huidstype:


Daarnaast heeft de webshop ook de Konjac Sponge Co. waar ik heel benieuwd naar ben! Het is een exfoliërende reinigingsspons voor de huid, beschikbaar voor verschillende huidtypes, die ook heel betaalbaar is.
Daarnaast op mijn wishlist van de shop: de Egyptian Magic, de Solyvia rollers, maar ook de Honoré Des Prés parfums!

Bio'ty Lab levert wereldwijd, en bij aankoop van €80 of meer, betaal je geen verzendkosten. Bij levering in België ontvang je je pakketje al binnen de 48u.
Bij elke bestelling krijg je ook gratis staaltjes én je kan punten sparen voor 10% korting bij je volgende aankoop.
Check zeker eens de website, Biotylab.com! Wat denken jullie ervan? Al enkele favorieten?
Petra x