Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty Juni 2013

Naar het einde van de maand toe, kijken we alweer uit naar een nieuwe Deauty box! Nog een kleine twee weekjes geduld dus! In the meantime toon ik jullie graag de inhoud van de juni-editie!
Alweer met enkele make-upproducten in, om je lippen van een leuke kleur te voorzien, en je ogen natuurlijk en neutraal te houden! Maar dat was niet alles. Neem mee een kijkje:



Lamazuna - Natuurlijke zeep (Full size - €3.90)
Men zegt dat een stuk natuurlijke zeep beter is om je huid te reinigen. Deze traditionele zeep uit Syrië is over de hele wereld bekend om zijn unieke samenstelling met natuurlijke laurier- en olijfolie. De zeep is geschikt voor alle huidtypes en ze wordt speciaal aanbevolen tegen acné, eczeem en een droge huid.
Ik vind de geur niet zo heel erg aangenaam, en ik ben in het algemeen geen stukken-zeep-gebruiker, dus deze komt helaas niet uit de kast.

Etat Pur - Actif Pur Escine A92 (Full size - €14.80)
De pure active stof Escine is geschikt voor zware benen. Bij hitte, vermoeidheid, stilstand of herhaalde onbewegende posities kan men een gevoel van zware benen krijgen, iets wat in de zomer regelmatig kan voorkomen door de zon, reizen waardoor men dan lang stilzit in de auto of het vliegtuig, veel wandelen, ...
Dit product is aanbevolen om het ontstaan van een gevoel van zware benen te voorkomen maar ook om dit gevoel te verminderen wanneer dit eenmaal aanwezig is.
Escine is een natuurlijk molecuul met venotonische, kalmerende en drainerende eigenschappen.
Eén- of tweemaal per dag aanbrengen en inmasseren van de enkels tot de knieën.
Het product heeft geen geur en voelt heel fris en licht aan op de benen, en wordt ook makkelijk opgenomen door de huid. Ik gebruik na een drukke wandel (lees shopping) dag of bij warme temperaturen.

Estée Lauder - Revitalizing Supreme (5ml - Full size 50ml - €85)
Naast vier full-size producten deze maand, vind je ook deze sample van Estée Lauder's Revitalizing Supreme, een verzorgende crème die hydrateert en verjongt. Hij is uiterst krachtig en veelzijdig, en vermindert de zichtbare tekenen van huidveroudering. Hij maakt de huid ook zachter, egaler en stralender.
De perfecte dagcrème lijkt het me, ik vrees al voor mijn portemonnee (als ik een full size ga willen aanschaffen hierna).

Catrice - Ultimate Color Lipstick 'It's a Matte World' (Full size - €3.99)
Kleurrijke lippen zijn perfect voor de zomer. Met deze Catrice lipstick It's a Matte World ga je voor een koraalrood kleurtje. Een romige textuur om je lippen niet uit te drogen, maar toch met een matte finish.
Ik vind de kleur voor mezelf iets te fel, maar toch zou ik hem wat beter meer uit de kast halen, want hij ziet er leuk uit en voelt aangenaam!

Catrice - Absolute Nude oogschaduw palette (Full size - €4.99)
Nog een make-upproduct van budgetmerk Catrice. Als je gaat voor felle lippen, kies je best voor een natuurlijke ooglook. Handig om aan de slag te gaan daarvoor is dit oogschaduw palette, met daarin zes bruine tinten voor een perfecte nude look.
Dankzij de zachte textuur, de matte en glanzende combinaties en de lichte en donkere kleuren kan je zowel een natuurlijke oogmake-up of ook gaan voor een echte avondlook met smokey-eyes.
In het palette vind je ook een dubbele applicator, maar ik gebruik altijd mijn eigen penselen om oogschaduw aan te brengen.
Perfect om zo de meeste basiskleurtjes in huis te hebben, en ze zien er ook mooi uit!

♦ Eucerin - Silver Shave scheerschuim
Als extra in de box vindt je er een scheerschuim in meeneemformaat, om de hele zomer lang te genieten van de gladgeschoren huid van je hubby, of gebruik het stiekem voor jezelf, voor gladde oksels en benen, wink!

Wat denken jullie van de leuke inhoud van deze Deauty box? Hebben jullie de nieuwste al besteld?
Petra x

Een deauty-verrassingsbox kost €15, daarbij zijn verzendkosten inbegrepen. Deze maand zat er al voor meer dan €25 aan producten in, dus een aanrader als je het mij vraagt!
Meer info op de deauty website.