zaterdag 15 februari 2014

Budget Toppers!!


Je kan nooit misdoen bij mij met enkele luxe-producten of high-end beautyspullen, en bij mijn favoriete alledaagse producten zitten heel wat fijne merken en iets duurdere producten, maar dat wil niet zeggen dat ik geen budgetproducten gebruik! In tegendeel, je kan heel wat fijne producten vinden voor niet veel geld, en vandaag zet ik enkele van mijn budget toppers op een rijtje!♦ Essence - All About Matt!
You gotta love blogs! Ik las op de blog van Stamatia, beautyloves, dat deze fixing compact powder van Essence echt een heel fijn product is, zeker voor zijn prijs. En ze had gelijk! Ik haalde hem sinds kort in huis, en ben er heel tevreden mee.

Ik gebruik hem nadat ik mijn foundation en concealer heb aangebracht, hij fixeert mijn make-up en geeft ook een mat resultaat, dat lang houdbaar is. Je verliest helemaal geen product, en hij brengt vlot aan met een grote kwast. Voor ongeveer €3 koop je dit poeder bij Kruidvat, wat echt wel een koopje is!

♦ Catrice - Eyebrow Lifter & Highlighter Pen
Catrice is ook een heel fijn beautymerk. Ze hebben heel wat leuke producten in hun gamma, en deze twee behoren tot mijn vaste makeup-routine.
Zo is er de Eyebrow Lifter, Lift Me Up, Scotty! (€3.39). Het is een lichtroze potlood met lichtreflecterende pigmenten dat je aanbrengt onder de wenkbrauwen. Hij geeft een stralende en open blik en gaat de wenkbrauwen optisch gaan liften.
Gewoon onder de wenkbrauwen aanbrengen, mooi de lijn van de wenkbrauw volgen, en daarna licht gaan blenden.

Daarnaast vind ik ook de Made To Stay Highlighter Pen (€3.89) van het merk heel fijn. Die is verkrijgbaar in drie verschillende tinten. Zo is er Eye Like, een meer roze tint, Eye Want, een meer gouden tint en ik gebruik de Eye Need, wat meer een ivoorkleurige tint is.
Deze Highlighter Pen is een eye opener en highlighter, en zorgt voor de finishing touch aan je oogmake-up. Je kan hem ook onder de wenkbrauwen gaan gebruiken, maar ik gebruik dit vooral in de binnenste ooghoeken.
Het is een crème-formule dus brengt makkelijk aan, en geeft een heel mooi resultaat met een mooie shimmering. Dit product noemt Made To Stay, en dat is het ook, hij blijft de hele dag zitten, wat met gewone oogschaduw niet altijd zo houdbaar is in je binnenste ooghoek. Je merkt het al als je het product op je hand aanbrengt, je krijgt het er heel moeilijk af.

♦ Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector
Ik gebruik de BB Cream Miracle Skin Perfector van Garnier (€9.99) al eventjes, en ik ben nog altijd even fan. Ik gebruik hem wel in combinatie met een andere bb of cc cream, maar deze is perfect voor een lichte dekking en een mooie finish. Hij geeft een matterend effect dankzij de anti-glans non stop en dat is wat ik zo fijn vind aan dit product.
Ik gebruik de Light versie, je hebt ook nog Medium, en hij is tamelijk licht maar toch perfect voor mijn huid in de winter, zeker in combinatie met een ander product.

♦ Gosh Prime'n Refresh Illuminating Eye Roll-On
Sinds kort gebruik ik ook deze oogroller van Gosh, de Prime'n Refresh (€12.99). Hij gaat de huid onder de ogen gaan verfrissen en gaan oplichten, maar daarbij is het ook een hele fijne primer om nadien je concealer aan te brengen.
Het is een kleine tube, die handig aanbrengt dankzij drie bolletjes die het product verdelen onder het oog en zo ook zorgen voor een zachte massage (bye bye wallen).
Het is een witte crème die je een beetje naar buiten moet duwen, en dan brengt hij makkelijk aan. Even rollen, en daarna de crème goed onder de ogen inmasseren met je vingertop.
Je huid voelt zacht aan, is inderdaad subtiel opgelicht, en zorgt voor een prima basis om daarna verder je make-up aan te brengen.

♦ Suddenly - Madame Glamour
Nog een leuke budgettip, dit Madame Glamour parfum van het merk Suddenly (€3.99). Voor slechts enkele euro's heb je een fijn parfum van maar liefst 50ml, te vinden bij supermarktketen Lidl, die twee parfums toevoegt aan haar beauty-assortiment. Als eerste een frisse mannengeur onder de naam G. Bellini X-Bolt. Voor de vrouwen is dat deze Madame Glamour. Het is een tijdloos en klassiek parfum, met citrus, bergamot en jasmijn in de hoofdrol.

Het parfum zou in dezelfde lijn liggen als het alom bekende Coco Mademoiselle van Chanel. Het geurtje is vooral in de UK heel populair. Daar deden ze vorige zomer namelijk een blinde test met deze en de Chanel geur, en waren heel veel mensen meer onder de indruk van deze budgettopper.
Ik heb deze Chanel geur niet in mijn collectie, dus ik kan niet gaan vergelijken. Maar wat betreft de Madame Glamour, ik vind het best een fijne geur.
Ik ben altijd wat voorzichtig met nieuwe geurtjes, hoofdpijn kan al snel de kop opsteken, daarom gebruikte ik de eerste maal maar één spray van dit goedje. Ik had nergens last van, al zou ik er niet te veel van spuiten want het is best een overweldigende geur. Het parfum zelf vond ik best aangenaam ruiken, een hele warme, elegante geur!

♦ NYC - Expert Last Nail Polish
NYC is een heel fijn budgetmerk, en ik ben vooral fan van hun nagellakjes (€2.29). Ik heb al een paar kleurtjes van dit merk in mijn collectie, maar deze rode vond ik perfect voor de tijd van het jaar.
Ze brengen heel makkelijk aan, één laagje is eigenlijk genoeg om het er perfect dekkend te laten uitzien (al gebruik ik altijd twee laagjes, gewoon voor de houdbaarheid), ze drogen makkelijk en blijven ook lang mooi op de nagels, tien dagen zoals op de verpakking staat is nu misschien wel wat overdreven, maar toch zien ze er na enkele dagen nog altijd prima uit!

Wat denken jullie van mijn budget-favorieten? Indien je zelf nog enkele fijne tips hebt, deel ze gerust in de comments, altijd leuk om nieuwe en goedkope toppers te leren kennen!

15 opmerkingen:

 1. Het poeder en de BB crème gebruik ik ook, toppers! Leuke blogpost!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. budgetproducten kunnen inderdaad heel goed zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh the two highlighters look promising! I always have to bust out a pencil brush to highlight my inner corners, but that shimmery one looks like I'll have one less brush to wash!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke blogpost :)

  --Jessee--

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die MMe glamour is inderdaad wel een verborgen toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben grote fan van de Coco Mademoiselle, maar met een studentenbudget is het redelijk prijzig om deze altijd te vervangen wanneer hij op is. Ik ga zeker die budgettopper eens proberen in vergelijking met de Chanel, waar ik nog een klein beetje van heb staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. superleuk artikel ! Dat mag je zeker nog doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blij dat je het leuk vindt, er komt zeker nog een vervolg van dan :)

   Verwijderen
 8. Mooie budget favorieten! Bedankt voor het delen. Ik wil de Made To Stay Highlighter Pen van Essence ook nog eens proberen. Ik ben benieuwd of de Agent 0 Shine van Benefit aan all about Matt kan tippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik zelf de Essence All About Mattpoeder en kan niet geloven dat zo'n goed product zo goedkoop kan zijn! De catrice eyebrow lifter wil ik zeker uittesten, lijkt me een goede dupe voor die van Benefit. De Garnier BB cream gebruikte ik zo'n jaar geleden echt dagelijks. Onlangs wilde ik 'm terug gebruiken dus kocht 'm opnieuw en de verpakking was iets veranderd. Na het product twee keer te gebruiken besefte ik dat ik enorme bulten onder m'n huid kreeg ervan :s kan het zijn dat het product geherformuleerd is?

  xoxo Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, oh nee jammer, want mijn tube is ook net leeg. Geen idee, ik vraag het anders even na! x

   Verwijderen
 10. Kan het dat Gosh uit het assortiment verdwijnt bij Kruidvat? Al opgemerkt in 2 filialen... Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat wist ik niet, maar nu je het zegt, de laatste keer dat ik bij Kruidvat kwam was het Gosh rek precies niet echt meer aangevuld en redelijk leeg... Noooo! Ik vraag het even na!

   Verwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram