zondag 9 februari 2014

Chanel Chance Eau Tendre - Shimmering Powdered Perfume


Chanel. Pink. Sparkling. Powder Puff. Fruity-Floral. En dit alles in één enkel product, ik maakte zonet een vreugdedansje! Ik heb het over de nieuwe Shimmering Powdered Perfume van de Chanel geur Chance Eau Tendre. Een poeder die je op je lichaam kan gaan aanbrengen, met de heerlijke geur van de Chance Eau Tendre en daarnaast ook een mooie glinstering op de huid achterlaat. What's not to love!Ik vind het een heel leuk product, parfum aanbrengen op een totaal andere manier en geeft ook dat tikkeltje extra doordat hij een lichte, subtiele shimmer achterlaat op de huid.
Het is een fruitige bloemengeur, met oa. grapefruit- en kweepeer-accenten, jasmijn, hyacint, amber, iris en witte musk. Een hele zachte en frisse bloemengeur, die bovendien heel licht aanvoelt op de huid!

En wat ziet de verpakking er ook weer prachtig uit! Dit roze pareltje mag niet ontbreken in je collectie als je een Chance Eau Tendre fan bent! Ik had eerder al de haarmist en de deodorant (lees hier), dit poeder is de perfecte aanvulling!

Wat denken jullie van dit nieuwe Chanel product?

Chanel Chance Eau Tendre - Shimmering Powdered Perfume
Limited Edition - 25g - €60
Vanaf 7 februari 2014 verkrijgbaar in de parfumerie13 opmerkingen:

 1. de geur is lekker maar parfum in poedervorm spreekt me niet aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed zeg. Ik ben benieuwd! De foto's die je hebt gemaakt zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een heerlijk luxe product! Ik ben nu wel benieuwd geworden naar de geur. Prachtige foto's heb je weer genomen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je :) Ja, is een heerlijke geur en een fijn product!

   Verwijderen
 4. GORGEOUS! Ik ga zeker eens ruiken aan het product.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh god, hoe zalig! Ik ben echt fan van de Chance-lijn. Deze gaat op m'n verlanglijstje!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijkt me zoooo fijn :D Al denk ik dat ik het dan toch nog meer voor de hair mis heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik nooit van die shimmerpoeders, maar ga aan deze toch een keer snuffelen in de parfumerie denk ik ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog nooit zo'n product getest, maar het ziet er wel luxueus uit en het klinkt zalig!

  xoxo Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou 'm heel graag eens proberen, ik ben echt geintrigeerd door 't concept van parfum + poeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So pretty! Benieuwd of ze deze ook in de Eau Fraiche zouden uitbrengen.. Perfect for Summer! Heel mooie foto's trouwens :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram