vrijdag 21 februari 2014

Feeling like a Princess with Pupa


Pupa Princess is eigenlijk de mooie wintercollectie van het merk Pupa, maar door de zachte pasteltinten voor mij ideaal om het lentegevoel aan te wakkeren. Naast roze en goud-tinten, ook enkele mooie blauw-groene producten te vinden in deze collectie, zoals deze Diamond Eyeliner en de Lasting Color Nail Polish.De Pupa Princess Diamond Eyeliner is een glitter gel-eyeliner om die extra sparkle toe te voegen aan je look. Kan alleen gebruikt worden, of als toplaag over oogschaduw, potlood of eyeliner.
Ik ben niet echt fan van het product. Mijn oogschaduw mag wat gaan glitteren, maar dit is voor mij iets teveel van het goede. Ik ben natuurlijk niet zo handig met een gel-eyeliner, maar hij brengt ook niet zo heel makkelijk aan en ook bij het afhalen gaan de glitters overal gaan hangen. Ik heb het nog niet geprobeerd over een oogpotlood of oogschaduw, dus misschien moet ik dat wel nog eens een kans geven.

De nagellak daarentegen, vind ik wel supertof! Heel leuk kleurtje, perfect voor elk seizoen. Het is een zachte tint, maar toch aanwezig. Hij brengt ook makkelijk aan, droogt goed en blijft lang houdbaar op de nagels.
Twee laagjes zijn nodig om hem perfect egaal te krijgen, maar het resultaat ziet er super uit!

Wat denken jullie van deze producten?

13 opmerkingen:

 1. Ziet er wel mooi uit, eyeliner doet me alleen een beetje aan feestdagen denken, komt denk ik omdat er toen bij ons zoiets werd verkocht ;)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend mooi en zacht kleurtje! Heerlijk voor de lente :)
  Liefs, Felicia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een gave kleuren, echt voor het voorjaar! ik vind ze prachtig, vooral de nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eeee that nail polish! I think it's more interesting than most pastel mints/blues I've seen this season!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de nagellak is inderdaad erg mooi! de glitterliner zegt me ook niet zoveel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou wel raad weten met de eyeliner! Hij is ook erg mooi om over je eyeliner aan te brengen.. hoeft ook niet super netjes. Wanneer ik een glitter eyeliner aanbreng over mijn zwarte eyeliner krijg ik altijd complimentjes. De nagellak vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooi lakje! De liner heeft precies meer glitter dan kleur, maar wel heel engelachtig :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram