zondag 31 augustus 2014

Essie Neon - Vices Versa en Chills & Thrills


Het is nog steeds zomer, en voor de laatste dag van de grote vakantie, sluit ik toch nog af met een zomercollectie, namelijk de Neon collectie van Essie.
De collectie bestaat uit zes felle kleurtjes, van roze, paars en oranje, tot groen en twee blauwtinten.
Ik toon jullie graag de felgroene kleur Vices Versa en de blauwe kleur Chills & Thrills.

Leuke opvallende kleurtjes, al vind ik de blauwe toch iets leuker dan de groene. Ze brengen sheer aan, dus minimum twee laagjes is een must. Ze drogen wel supersnel dus je kan makkelijk en snel een tweede en/of derde laag aanbrengen. Ze hebben een matte finish, maar je kan ze ook meer doen glansen door er een topcoat op te zetten nadien.

Vices Versa is dus een neon lime-groen kleurtje, perfect voor de zomer, al vind ik het wel iets meer een kleurtje voor jonge meisjes.

Chills & Thrills is een blauw violet kleurtje. Een hele toffe kleur, niet zo heel erg neon maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik kies niet zo heel erg vaak voor blauw, maar deze zal ik wel regelmatig eens uit de kast halen.

Wat denken jullie van deze vrolijke kleurtjes?

Essie Neon - €10.99/st.
Exclusief verkrijgbaar bij Di

9 opmerkingen:

 1. Chills & Thrills vind ik een prachtige blauwe kleur nagellak. Wat fijn dat ze snel drogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Frisse kleurtjes! Vooral Chills & Thrills vind ik mooi. Ik vind het niet hele originele kleuren, maar wel weer een leuk detail dat ze een satin finish (voor matte vind ik ze weer net iets te shiny..) hebben. Ps.. succes morgen met weer terug in het school ritme komen.. zal vast even wennen zijn ;-) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het met je eens: dat neonkleurtje is heel leuk, maar ik vind mezelf er met mijn 31 lentes iéts te oud voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De blauwe kleur vind ik wel mooi. Ik heb zelf een oranje en roze neon lak. Voor 's zomers staat het nog wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleurtjes! Ik hoop dat ze binnenkort misschien wat goedkoper zullen zijn, na de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram