woensdag 27 augustus 2014

Outfit: Crop top zonder blote buik


De crop tops waren dit seizoen (ja het is nog steeds zomer) helemaal terug van weggeweest (flashback naar toen ik 14 jaar was ofzo). Ik vind het een leuke trend, en ze hebben zoveel toffe topjes op de markt gebracht, maar ik kon mezelf toch niet helemaal vinden in die trend. Ik voel me toch al een beetje te 'oud' om nog met mijn buik bloot te lopen, en ook al heb ik mensen van mijn leeftijd met supermooie combinaties gezien, ik voel me toch meer op mijn gemak als alles nog goed bedekt is, haha!
Maar dat wil niet zeggen dat ik geen crop tops draag natuurlijk, alleen in een andere combinatie! Vandaag toon ik jullie graag drie combinaties, waarbij je een kort topje kan gaan dragen, zonder dat je buik bloot hoeft te zijn! Ook leuk om op die manier de zomertrend in de herfst verder te dragen!Eerst en vooral kies je best voor een crop top dat niet al te kort is. Dit Mickey topje (van de nieuwe Mootch collectie van Appel's) is daar perfect voor! In mijn eerste look heb ik het topje gecombineerd met een taillerok. Die komt hoog genoeg, en je kan het topje er makkelijk in vaststeken. Met een paar panty's onder en een cardigan, heb je ook de perfecte herfst-outfit!

Als tweede ging ik voor een broek (niet zo duidelijk op de foto, maar ik draag een gewone zwarte skinny broek), gecombineerd met een jasje die je onderaan een beetje kan sluiten. Dat kan natuurlijk evengoed ook een cardigan of blazer zijn.

Voor mijn laatste outfit, heb ik het topje gecombineerd met een kleedje onder (ik ging voor een gebroken wit, kanten kleedje)! Superleuk zo, want hoeveel je ook beweegt, als je topje omhoog komt gaat er nooit buik te zien zijn! Ook hier kan je makkelijk gaan combineren met panty's en een cardigan wanneer het te koud wordt.
Crop Top Mickey - Mootch by Appel's (beschikbaar vanaf 1 september), 
taillerok - h&m, zwarte broek & jasje - c&a, kanten kleedje - Vila

Wat denken jullie van de crop top trend, gaan jullie voor een blote buik of toch liever niet? En wat denken jullie van mijn combinaties?

Ik werd alvast geïnspireerd door de collectie, aangezien de modelfoto's ook met een mickey-balloon zijn, vond ik het wel leuk deze kleine erbij te halen :) Als je graag kans wilt maken om hetzelfde topje te winnen, neem dan eens een kijkje op het instagram-account van Waltdisneybe en kijk eens tussen de foto's want er zin een give-away bij.

21 opmerkingen:

 1. Mooie combinaties en de crop top is ook niks voor mij, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel leuk uit zo :D Ik loop ook liever niet met een blote buik :p x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de combinatie met de pencil skirt erg geslaagd ! Blote buiken zijn aan mij ook niet meer besteed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Crop tops zijn bij mij ook echt flashbacks naar mijn beginnende puberjaren. Mooie combo's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke combinaties. Had deze zomer ook een paar leuke crop tops zien hangen maar mijn buik is nu net het lichaamsdeel waar ik me altijd het meest zorgen over maak wanneer ik een outfit zoek... Deze drie zou ik zeker eens willen proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi, zo blijft het toch draagbaar ;) Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh wat leuk gecombineerd! Ikzelf ben ook niet zo te vinden voor het blote buik showen! xP

  Xx

  http://laviedemaximee.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De eerste combinatie vind ik echt heel leuk! Ik sta ook niet meteen te springen om met een blote buik rond te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nope geen blote buik voor mij! :D Ik vind het bij veel mensen super staan... maar ik voel me daar gelijk te "oud" voor.


  Zalige foto's trouwens ^^ Micky rules! :D


  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihi! Dank je, ik heb een goede fotograaf (the little guy neemt altijd mijn foto's, haha) x

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram