dinsdag 5 augustus 2014

Remington - Big Style Air Rollers


Vandaag laat ik jullie kennismaken met een nieuw toestel van Remington voor volume en veerkracht aan je haar toe te voegen, namelijk de Big Style Air Rollers. Het is een heteluchtborstel met een speciaal opzetstuk voor zelfklevende rollers. Ik nam de proef op de som en testte deze uit!

Eerst en vooral, het toestel komt in een handige travel case, met plaats genoeg om alle accessoires erbij te plaatsen. Ook handig om zo makkelijk op te bergen.
Het toestel is eigenlijk een 3-in-1 want met de blaasmond kan je eigenlijk je haar gaan drogen, met de borstel kan je je haar volume gaan geven en het gaan gebruiken om het haar te brushen. Met de rollers kan je volume en krullen gaan toevoegen, afhankelijk welke rollers je gebruikt (er zijn drie formaten: small, medium en large).
Ik ben vooral fan van de borstel op het te gaan gebruiken wanneer je haar bijna droog is, om zo extra volume toe te voegen.

Ook het gebruik van de rollers is heel duidelijk en makkelijk. Je plaatst het opzetstuk op het toestel, waar de rollers opklikken. Je rolt je haar erin en wanneer je aan je hoofdhuid bent kan je ze makkelijk losklikken. Het zijn zelfklevende rollers dus ze blijven wel makkelijk rond je haar zitten. Je rolt de rollers erin met de warme lucht, en wanneer ze op hun plaats zitten is er een cool shot button, die je even aanzet. De koude lucht zorgt ervoor dat de krul gefixeerd wordt en daardoor mooi blijft behouden.
Handig, maar ik vond mijn haar net iets te lang en te dik om de rollers mooi op zijn plaats te houden en om echt resultaat te hebben met krullen.
Ik had ook net wat rollers te kort om mijn haar volledig te doen, je kan natuurlijk wel eerst één kant doen en nadien de rest.

Je zag wel wat volume en een mooie wave in mijn haar met de rollers, vooral bij de lengten van mijn haar. Maar ik vond het effect niet zo heel groot, zeker voor de tijd dat ik eraan bezig geweest ben. Ik denk met korter haar dat het resultaat veel mooier en opvallender zal zijn.
De heteluchtborstel vind ik heel handig om de wortels van je haar meer volume te gaan geven!

Wat denken jullie van dit toestel?

Remington - Big Style Air Rollers - €49.99

10 opmerkingen:

 1. Dat is een product naar mijn hart en zou ik graag willen hebben! Ik gebruik zelf wel klittenbandrollers maar die borstel lijkt me super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmmm, ik had er precies toch ook meer van verwacht...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De borstel lijkt me handig maar het effect van de rollers valt inderdaad wat tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ghoh, ik gebruik zelf echt weinig hitte tools dus ik weet niet of het wat voor mij is... Maar ik vind het idee alleszins wel interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het concept zit volgens mij wel goed, maar het resultaat is minder spectaculair dan ik had gehoopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja inderdaad, net mijn gedacht! Ben wel benieuwd naar het resultaat voor iets korter haar...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hmm.. ik had er meer van verwacht. Ik vind jouw haar zoals je het normaliter doet eigenlijk nog mooier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi, thanks! Ja, als ik wat moeite doe, ben ik toch meer fan van wat krullen in mijn haar!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake