zaterdag 20 september 2014

BOSS - Ma Vie


Een nieuw seizoen op komst, een nieuw parfum? Ja, inderdaad, de laatste dagen kies ik meer en meer voor het nieuwe parfum BOSS Ma Vie. Hij ziet er nog zomers uit dankzij de pastelroze flacon, en ook de geur is heerlijk fris en vrouwelijk, met heerlijke bloemennoten, en dat vind ik geweldig! Geen zwaar parfum voor mij, ook al is het herfst.Het nieuwe vrouwenparfum van BOSS Parfums, BOSS Ma Vie, wordt omschreven als een geur voor de onafhankelijke, moderne vrouw die geniet van het leven! De vrouw die ervan kan genieten om even uit haar dagelijkse routine te stappen en zo plezier te hebben van een momentje voor zichzelf.
Het flacon ziet er ook op en top vrouwelijk met dankzij de mooie roze kleur en de kristallen dop, afgewerkt met een gouden bandje. Goud, kristal en roze, just the way I like it!

De geur van BOSS Ma Vie is heerlijk fris en aangenaam.
Topnoten: Cactusbloesem, die zorgt voor een moderne toets aan de geur.
Hartnoten: bloemblaadjes van roze fresia en jasmijn, vermengd met rozenknoppen, wat het heel vrouwelijk maakt.
Basisnoten: cederhout, wat zorgt voor zelfvertrouwen.

De geur is echt heel fijn, hij is fris en bloemig en perfect voor overdag te gebruiken. Hij is ook heel vrouwelijk en vrolijk. De beschrijving past er prima bij!
Hij blijft ook heerlijk lang hangen, wat altijd een pluspunt is! Ik ben fan!

Wat denken jullie van deze geur?

BOSS Ma Vie EDP
50ml - €60.55 / 75ml - €78.10
Verkrijgbaar in de parfumerie

6 opmerkingen:

 1. De flacon ziet er alleszins al heel mooi uit! Zelf ben ik wel niet zo'n fan van bloemige geuren, ik heb liever fruitig. Maar iedereen zijn eigen smaak hé :)

  Groetjes
  Lien
  http://lifethroughtheeyesofabrunette.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze vorige week gekocht voor m'n mama! Nu heeft ze ze allemaal (Nuit, Jour & Ma vie!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze klinkt veelbelovend.. cactusbloesem geurnoten.. die zie ik voor het eerst. Ik ben erg benieuwd geworden! Ik draag ook het hele jaar door frisse en lichte geuren, hele zware parfums zijn niet aan mij besteed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het flesje vind ik maar meh, maar de geur klinkt wel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Boss heeft altijd erg fijne en draagbare geuren. Ik ben er zeker van dat ik deze ook goed ga vinden !

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram