donderdag 25 september 2014

Event: Workshop Grace Kelly look with Eylure & Sothys


Een avondje nieuwe producten/merken gaan ontdekken, waarbij je effectief ook iets bijleert en actief iets mag gaan 'doen', die zijn de leukste!
En zo werd ik eind augustus met tal van mede-bloggers uitgenodigd voor een Grace Kelly Beauty Event, waarbij we een workshop mochten volgen om een ware Grace Kelly look te maken, met de make-up van Sothys en valse wimpers van Eylure.

Het merk Eylure ken ik al langer, en ik had eerder hun valse wimpers al gebruikt, maar ik er helemaal niet zo handig in, dus dat was wel tof om de techniek in het echt te bekijken. Het merk Sothys kende ik nog niet, het is altijd fijn nieuwe merken te leren kennen.
Het was make-up artist Florence Teerlinck die haar kennis met ons deelde (vooral hoe eyeliner en valse wimpers aanbrengen was waarschijnlijk eens van de meest voorkomende vragen die ze die avond kreeg denk ik).
Ze nam een model bij zich om de hele look mee te maken, en nadien mochten wij zelf ook aan de slag! Het meest opvallende bij deze elegante Grace Kelly look waren wel de ogen, die mochten echt spreken!

We konden gebruik maken van alle Sothys make-upproducten, en kregen ook enkele miniatuur producten bij ons aan tafel, die we nadien konden meenemen. We gingen dus als eerste aan de slag om een mooie egale en natuurlijke teint te bekomen, dus concealer, foundation en poeder waren hier zeker aan de orde!
Maar de nadruk lag dus vooral op de ogen, dus eyeliner en valse wimpers maakten echt wel het verschil. Ik ging voor een duidelijke eyeliner en opvallende wimpers(ik denk dat ik de volume had), je hebt ook wel meer natuurlijke wimpers binnen het Eylure gamma (hier zie je een look waar ik Sweety Pie ophad, van de Katy Perry collectie van Eylure, die zijn heel natuurlijk). 

Ik vond het alvast een geslaagde avond, bedankt Eylure, Sothys, Yapado & Florence!
Wat denken jullie van de look, en de gebruikte beauty-merken?

Foto 2, 3 en 4 van Elisabeth Verwaest14 opmerkingen:

 1. Het was echt een super leuke avond. Pretty lady ben je hoor!~

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super merken, zowel Eylure als Sothys!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die look staat je echt heel mooi! eylure kende ik al maar Sothys nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, klinkt als een té gek event! Je ogen knallen met deze look en falsies, heel mooi en super glamorous!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, bedankt! Ja, het was echt tof, en die falsies, ik voelde echt de hele tijd iets voor mijn ogen zitten, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amai, die ogen: smoking hot! Ik wou dat ik ze ook zo mooi kon doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je look was echt geslaagd! En het was super om Sothys te ontdekken. Ondertussen enkele staaltjes van hun gebruikt en lijkt echt wel goed spul! :)


  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram