zaterdag 6 september 2014

Parfum Divin de Caudalie


Het is nog officieel zomer, en ook de komende week geven ze toch nog iets beter weer, dus ik ga nog steeds niet voor truien en zwaardere parfums! Vandaag dus een zomers parfum, namelijk het Parfum Divin de Caudalie.
Caudalie had eerder al producten in het Divine gamma, oa. een heerlijke olie met een geweldige geur. En blijkbaar vond iedereen het een fijne geur, want nu is er dus ook een parfum beschikbaar.Het flesje ziet er modern en strak uit, afgewerkt een houten dop. De flacon is cilindervormig en heeft een soort van zilveren ombre, bovenaan zilver, dat afneemt in kleur tot het beneden doorzichtig is, waarbij je dan de geel-gouden kleur van het parfum door ziet.

Het parfum is heel zacht, en is een bloemige muskusgeur, met een hint of vanille. De belangrijkste noten in dit parfum zijn grapefruit, rozen, roze peper, vanille, musk en cederhout.
Een heerlijke geur, heel zomers en tegelijkertijd ook heel vertrouwd. Zeker in samenwerking met de olie, blijft de geur echt heerlijk lang hangen! Een hemels parfum inderdaad!
Meer in dit gamma is de Divine Oil en de Divine Legs, een tinted bodylotion voor de benen, maar lees hier meer over deze producten.

Wat denken jullie van deze zomerse geur?

Parfum Divin de Caudalie - 50ml - €49.30
Verkrijgbaar oa. bij de apotheek

4 opmerkingen:

  1. Ik ben fan ! Het is echt zo'n typische zomergeur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt echt zalig, ja. Zeker wat voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi, Petra! I love the Divine Collection; the Divine Oil is my favourite product, I ALWAYS keep one in my bathroom...however, I haven't tried the perfume, yet...but I will, very soon :)

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram