vrijdag 12 september 2014

Sunnies: His & Hers


Hoewel de zomer op zijn eind loopt, een zonnebril heb je gewoon het hele jaar door nodig. Vooral in de auto kan ik niet zonder! Ik heb al een mooie collectie opgebouwd, maar ik moet toegeven dat ik toch met meeste grijp naar mijn traditionele Ray-Ban Wayfarer.
Ik haalde de mijne vorig jaar via Smartbuyglasses, en dit jaar wou de Boyfriend ook eindelijk eens een degelijke zonnebril. Hij ging voor de Ray-Ban Highstreet, ook via dezelfde webshop.

Een zonnebril is sowieso wel wat tricky om online te bestellen, maar op de meeste websites heb je wel een visual try on, zo ook hier. Mijn vriend had vooraf al enkele modellen hier in de winkel gaan passen om zeker te zijn, maar ik merkte toch dat online de prijzen iets voordeliger zijn dan in de winkel. En als de bril ter beschikking is in de shop, duurt de verzending ook helemaal niet lang!
De glazen mochten misschien iets donkerder zijn, maar verder vind ik de Ray-Ban Highstreet een geslaagd model voor hem.

Wat vinden jullie van de zonnebrillen? En kennen jullie de webshop Smartbuyglasses al?

Ray-Ban Wayfarer - vanaf €96.95
Ray-Ban Highstreet - €107.95
Te koop op smartbuyglasses.be, waar ze tal van merkzonnebrillen verkopen

Post in samenwerking met Smartbuyglasses

5 opmerkingen:

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake