woensdag 12 november 2014

Random Pics: Yankee Candle and some christmas spirit


Het is alweer bijna een maand geleden dat ik mijn leukste persoonlijke foto's eens op een rijtje heb gezet hier op de blog, dus bij deze... Verwacht je aan lekkere snacks, maar ook vooral veel  gezelligheid, kaarsen, uitstapjes maar ook de eerste kerst-items :)
Ik deed onlangs een bestelling voor enkele nieuwe Yankee Candles, heel wat kerst-kaarsen (en de adventskalender), maar ook deze heerlijke Black Coconut, die hier 's avonds staat te branden, en samen met wat coton candy was dat heel gezellig!We hebben ook nog enkele mooie weekenddagen achter de rug, dus een uitstapje naar de speeltuin hoorde er hier ook zeker bij!

Nieuw in het ontbijtvak, deze Special K Hot van Kellogg's, het is eigenlijk een versie van havermout, natuur of met rode vruchten, maar die 35% minder vet bevatten dan gewone havermout. Zit in porties verpakt dus is superhandig, ook om bijvoorbeeld mee te nemen naar het werk.

Dit weekend ik ging kerst-shoppen in Stonemanor, blijkt een jaarlijkse traditie te worden. Heel wat leuke dingen gespot voor kerst...

... en deze spulletjes mochten mee naar huis :) Bring on the christmas spirit!!

En vorig weekend kon je ons ook nog even op het strand tegenkomen, niet met de voeten in het water, dat was echt wel fris, maar in het zand... geen probleem!

En deze viel onlangs in de bus, en wou het zeker nog eens delen, want lijkt me ook superleuk om cadeau te geven, het knutselboek van Danone, gewoon de danone potjes houden en je kan er allerlei dingen mee knutselen (wij zijn volop aan het sparen).

Hopelijk vonden jullie het leuk om zien! Nog een leuke week gewenst en tot snel x

20 opmerkingen:

 1. Leuke foto's en heerlijke spulletjes voor Kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet toch eens echt naar die winkel gaan! Het is die in Everberg he toch? Zijn de Yankee Candles duur trouwens? Super leuke foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, Stonemanor! Ik moet daar zo dringend eens heen! Leuke (of lekkere, haha) spulletjes heb je er gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, inderdaad, in Everberg ben ik geweest! Het was toch niet heel goedkoop, de medium jar was rond de €20

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar bestel jij Yankee Candles?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik bestel af en toe op yankee.co.uk, maar heb er ook al bij Stonemanor zelf gekocht, en nu kan je ze ook kopen via de Belgische webshop wanderandco.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga toch echt eens een bezoekje moeten brengen aan de Stonemanor zo te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lekkers heb je bij Stonemanor gekocht :D Is de shop de moeite om een bezoekje te brengen? :D Ik zou binnenkort eens willen langs gaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha you're so ready for Christmas! Look at all those goodies! Your little guy is the cutest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wij zijn zondag ook naar Stonemanor geweest. Twee heerlijke jars gekocht pear cranberry en wild fig. Bij ons is het een maandelijkse traditie. Voelt ene beetje als thuiskomen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zit in gewone havermout veel vet dan? Ik denk eigenlijk van niet. Er dacht vooral veel vezels en koolhydraten. Maar misschien geef ik Special K te weinig credit... Heb eens een artikel gelezen over hoe sommige Special K producten echt bijlange niet zo gezond zijn als je wel zou denken, en sindsdien ben ik een beetje paranoia ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er allemaal supergezellig uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke foto's weer! Wat een leuk boek van Danone.. volgens mij hebben ze dat in NL weer niet :-( zou ook iets zijn voor Alexia die is dol op knutselen. Wat een leuke spullen heb je geshopped bij Stonemanor, daar zou ik ook graag eens langs gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik dacht ook wel dat dat gezond was, staat gewoon zo op die special K verpakkingen, dus hmmm... Is het eerste dat ik ervan hoor, maar kan zijn natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, ik zou ook wel elke maand langs kunnen moest ik dichterbij wonen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ja, ik ga altijd wel eens rond de kerstperiode, dan hebben ze heel wat leuke spullen, zowel kaarsen en snacks als ook kaartjes, verpakkingsmateriaal, ... Zeker een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi hoi,
  Wist je dat als je ietsje verder rijdt er een heuse Yankee Candle shop zit met het hele assortiment van de Benelux? Geuren met kleuren in Ninove, hebben nu ook een webshop. Stonemanor vond ik tegenvallen.
  Er is een Yankee Candle Fans NL & BE groep op Facebook. Waar je tips en trucs vindt, kortingen, winacties, geurbesprekingen,.... Iedereen is van harte welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Goed nieuws! Het boek is ook in Nederland te verkrijgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah dat wist ik niet, bedankt voor de tip, ik bekijk het zeker eens waar het precies ligt!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram