zaterdag 29 november 2014

Tinker-phone


De dag van vandaag hebben de meeste mensen nu al wel een smartphone. Net iets leuker zijn die met een leuke cover, vind ik dan toch natuurlijk. Zo heb ik zelf al een hele collectie opgebouwd, oops, maar ik blijf het leuk vinden af te wisselen en af en toe eens te verwisselen naargelang het seizoen, mijn stemming, ...
Heb je zin om je cover wel eens echt uniek of persoonlijk te maken, ga dan zeker eens naar fotocover.be, daar kan je je eigen foto of zelfgekozen afbeelding op een cover laten zetten. Zo koos ik onlangs om een leuke afbeelding van Tinkelbel op een covertje te laten zetten.

Leuk toch!! En wie denkt dat het alleen maar lukt voor iPhone, die is mis. Want je kan ook modelletjes kiezen van Samsung, LG, Blackberry, Huawei, ...

Ze hadden eerder al een samenwerking met Elfi van Glam at Heart (check hier) waarbij je een aantal modelletjes kon kiezen die zij had ontworpen, ik bestelde er toen de 'first let me take a selfie'-cover, inclusief donut & sprinkles.
Nu momenteel loopt de leuke samenwerking met Eva Mouton, die enkele superleuke tekeningen gemaakt heeft voor op de covers! Ik ben sowieso fan van haar tekentalent, en ik vind ze dan ook super geworden!

Neem dus zeker eens een kijkje op de website van fotocover!
Wat denken jullie ervan? En hebben jullie al zo een echt persoonlijk covertje?

Je betaald €15.95 voor een cover, inclusief verzending!

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke cover van Tink heb je uitgekozen! Ik heb ook weer een nieuwe liggen om uit te proberen van Fashionchick. Ik heb nu zo'n saaie leren van Apple, het leer wordt helemaal kaal.. best zonde was hij was nog best prijzig ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oops! comment is weg.. jij weet hoe je hem terug moet toveren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi Tinkelbel,wat schattig :-)
  Ik vind dat echt een typisch vrouwelijk disneyfiguurtje, heerlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, heel leuk hé! Ik ben ook een tink-fan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, beter verschillende leuke aan goedkopere prijs, je ziet die duurdere zijn daarom niet beter...

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake