vrijdag 18 juli 2014

'First let me take a selfie'


Ik ben dol op iPhone-covers (dat wist je misschien wel al). En toen vriendinnetje Elfi een superleuke collectie uitbracht in samenwerking met fotocover.be, wist ik zo al dat ik er dolgraag eentje wou. Meer dan dat, ik kon eigenlijk niet kiezen, maar doordat ik er echt wel héél veel heb, heb ik me voorlopig nog ingehouden om me er slechts eentje aan te schaffen.Hier zie je alvast de volledige collectie:

Ik kon heel moeilijk kiezen, want zeg nu zelf, ze zijn allemaal superleuk! Mijn echte twijfel ging tussen de 'selfie' en de 'world peace', maar de sprinkles en de donut zijn gewoon ideaal voor mij!

Elfi De Bruyn ken je waarschijnlijk als vrolijke nail artist. Ze gaat kleurrijk en happy door het leven, en dat merk je ook aan haar nagels. Zo kan je haar geregeld tegenkomen met wiggled eyes op haar felgekleurde nagels. De covers zijn ook een knipoog naar haar tweede nailart boek Happy Nails 2, die in september uitkomt btw, dus ik ben al superbenieuwd hoe die er gaat uitzien!

De foto's met de covers zijn ook superleuk:

Wat denken jullie van de covers? Naar welke gaat jouw voorkeur uit?
En kijken jullie ook zo hard uit naar Happy Nails 2?

De covers kosten €15.95/st., inclusief verzendkosten, en zijn geschikt voor heel wat smartphone modellen (Apple, Samsung, HTC, LG, Sony). Neem snel een kijkje op de fotocover website.

10 opmerkingen:

 1. Tell me about it...ik kon ook nie kiezen, maar besloot voor de pandicorn te gaan.
  En ben supernieuwsgierig naar Happy Nails 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt wel leuk hé. Elke keer wanneer ik een nieuw hoesje heb, laat ik mijn iphone weer vallen, niet normaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer goed, ik ook willen dragen aan de gsm-toestel shell,
  mooier, ik hou van alle soorten van kleur mobiele telefoon shell.
  I love the lingerie design style which from China Lingerie Manufacturer,Here you can find the fashional Clubwear and they Wholesale Lingerie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk collectie!! World peace and a manicure past wel bij mij hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hehe, ik hoorde de stem van dat liedje in mijn hoofd toen ik je artikel begon te lezen :-) Heb zelf net een nieuw hoesje - eindelijk - het eerste speciale hoesje eigenlijk. Paars faux leather met een gouden randje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die 'World peace and a manicure' is gewoon zalig! De pandicorn is ook een beauty! Bij deze op de wishlist geplaatst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oooh wauw die covers zijn echt helemaal de max! ^^

  Xx

  http://laviedemaximee.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beautychina Wonder5 augustus 2014 om 09:25

  Zeer mooie cover, ik ook graag de telefoon te dekken met.

  Wholesale Lingerie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. No guts, no glory! #nicedesign

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram