zondag 16 november 2014

USA Haul


Wie me volgt op instagram of twitter had het misschien al gelezen, mijn vriend is onlangs teruggekomen van een tripje naar Amerika, en de lieverd dat hij is, heeft hij het één en het ander voor mij meegebracht. Hij is echt op zoek gegaan naar de winkels waarvan ik gezegd had, moest je die tegenkomen wil je daar eens binnengaan voor mij, dus ik was wel heel benieuwd toen hij terug was, maar vooral ook heel blij om hem terug te zien, want ik heb hem echt wel gemist!
Maar omdat jullie mee met mij benieuwd waren (op mijn instagram-foto te merken), vandaag een overzichtje! Denk maar aan Sephora, Bath & Body Works, ...
Eerst wat Sephora spulletjes! Ik had een lijstje meegegeven, die hij afgegeven had aan de verkoopsters daar, en enkel één stuk van daarop hebben ze niet gevonden, dus ik was heel blij!
Het Pink Marshmallow Buttercream setje van Philosophy, ruikt heerlijk en ziet er cute uit, en het Cheeky Sweet Spot huisje van Benefit, met heel wat blushes, een bronzer en een highlighter.

Daarnaast ook twee eyeliners, de Kat Von D Tattoo Liner en de Benefit They're Real Push-Up Liner (had ik ooit een miniatuur van en vond ik geweldig). De Facial Radiance Pads van First Aid Beauty, duo highlighter Candlelight Glow van Too Faced, en de Dollface Blush van Tarte.


Daarnaast ook enkele beautyspulletjes die hij gewoon meebracht uit de supermarkt daar en een heleboel anti-bacterial handgels van Bath & Body Works:
Secret deodorants, Maybelline Instant Age Rewind Eraser (ik was benieuwd naar de concealer, maar dit is meer een foundation, maar ben ook benieuwd naar het resultaat) en enkele EOS lippenbalsems. Ik gebruik momenteel de roze gestreepte, coconut milk, en die is super!

Hier kan ik echt wel een tijdje mee verder, heel wat leuke handgels van Bath & Body Works (ik gebruik die heel vaak), ik was echt superblij met de verschillende geurtjes, heel wat kerst en winterse geuren, maar er zitten ook nog enkele zomerse bij.

Ook enkele non-beauty items, zoals een superleuke portemonnee die hij voor me vond in leopard-print, en witte Converse sneakers (my first pair). Hij bracht ook nog enkele t-shirts mee voor me, maar die staan niet op de foto.

Last but not least, hij ging voor mij op zoek naar een cupcake-zaak, namelijk Sprinkles Cupcakes. Ik volg die zelf via Instagram en vind ze altijd zo leuk omdat ze heel toepasselijk zijn bij mijn blog! Ik wou dan ook dolgraag bestekjes en bordjes zodat ik ze kan gebruiken voor bij mijn foto's op mijn blog, en hij heeft het gevonden, heeft er zelf een cupcake'je gegeten en ook enkele spulletjes meegevraagd voor mij, so sweet!

Ok, ik kan officieel wel zeggen Best Boyfriend Ever!! Love you Babe!
Wat denken jullie van al mijn nieuwe spulletjes? Als je benieuwd bent om één van de producten van dichterbij te zien, swatches ed, laat het zeker weten bij de comments!

31 opmerkingen:

 1. Ahhhh what a sweetie! Superleuke spulletjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jawadde, inderdaad de beste BF ever :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauuuuwwwww :) Dat noemen ze dan: Met uw gat in de boter gevallen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een buit ! Dat heeft hij inderdaad goed gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zalig, zo leuk van je boyfriend zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Zoveel leuks, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh zo lief dat hij zo z'n best heeft gedaan om vanalles mee te brengen. Echt toffe dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Your partner is so nice! <3 Mine would never go into a Sephora to buy makeup for me hahaha Love that Sprinkles Cupcakes stuff! It's like it's made for you! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een schat van een partner heb je ;)
  Veel mannen zouden er tegenop zien om zo iets te doen voor hun partner.
  Al die handgels van Bath & Body Works :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk!
  Enne..die Instant Anti-Age concealer van Maybelline vond ik in Hasselt bij de Delhaize!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, heb ook al gelezen dat de producten hier wel te verkrijgen zijn! Ga eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. I know, vond het ook superlief! Ja, die handgels zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, he might surprise you one day ;) Love the cupcake stuff, it so me :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Saraya Callewaert17 november 2014 om 21:11

  Ooo Soo Sweet!
  Mooie spulletjes :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. zo lief van je bf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige items heeft hij voor je meegenomen. Hij zal vast een volle koffer hebben gehad ;-) Qua beauty items zijn dit spullen die ik zelf ook mee zou nemen. Het setje van Philosophy ziet er ook to-die-for uit. Zouden ze die hier ook hebben.. zo ja, dan ga ik er zeker naar kijken ;-) Van de Secret deo's ben ik ook een grote fan, heb een hele stash gelukkig want ik kan er eerlijk gezegd niet meer goed buiten. Leuk ook die sprinkles cupcakes spulletjes.. die passen super goed bij jouw blog! Echt super lief dat je vriend voor je is gaan shoppen, hij heeft zich er bepaald niet makkelijk vanaf gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. oh wat een pracht items zeg.. Die blushes van Benefit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Woooohoooo zeg, lekker veel USA goodies! Die Tarte blush is zo mooi, net zoals dat palet van Benefit. En hah, wat grappig, zoveel Bath & Body Works stuff :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh, my... wat een mooie spullen!! Ik vind dat huisje van Benefit er echt gaaf uit zien.. en ben zelf een grote fan van Tarte Blushes (goede reden al om naar de VS te gaan)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Die handgels zijn gelijk om op te eten ;)
  Zo aanlokkelijk :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wat een geweldige boyfriend heb jij.! je hebt geweldige goodies gekregen uit amerika ♥ de bordjes en het bestek zijn erg leuk, lekker toepasselijk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ok sorry maar ik ben officieel JALOERS BIG TIME!!! :D
  Mijn favoriet is die set van benefit! Zou die in de inno ook te verkrijgen zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hihi :)
  Ik vrees er een beetje voor dat deze in België te koop is...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. DhiniNL | Dhinivh21 november 2014 om 21:45

  superlief dat hij voor je leuks meegenomen. Leuke items allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 25. best boyfriend ever! zo'n leuke spulletjes bij Sephora gekozen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jij hebt echt een super vriend! Allemaal toffe spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake