Mogelijk gemaakt door Blogger.

Styletone Beautybox Mei 2015


Ik vertelde jullie enkele tijd terug al over mijn eerste Styletone Beautybox, en ik ben nog steeds superenthousiast! Deze maandelijkse verrassingsboxen vol beautyspulletjes zijn sinds kort in België verkrijgbaar, en bevatten vijf fullsize producten. Ik toon jullie graag nog de inhoud van de mei editie, met heel wat toffe items. Kijk eens eventjes mee:

Waar ik vooral heel blij mee was, dat er een make-up brush bijzat, namelijk de Angled Liner Brush van het Amerikaanse merk Bodyography (€10). Het merk heeft make-up op basis van mineralen en eenvoudige verpakkingen, en werken enkel met eerlijke ingrediĂ«nten. Deze kwast bevat synthetische haren en is perfect om vanalles mee aan te brengen, van lippenstift, tot eyeliner en wenkbrauwpoeder. Ik gebruik hem vooral voor oogschaduw echt tot tegen de wimperrand mooi en fijn aan te brengen.

Nog meer natuurlijke ingrediĂ«nten vind je in dit oogschaduwtrio van Paese, Matte Eyeshadow Trio Luxus (€7.99). Deze oogschaduws, in mooie natuurlijke tinten, bevatten vitamines A, B, C en E, maar ook Candelila was, shea butter en witte klei wat zorgt voor zachte en gezonde oogleden. Daarbij bevat deze ook geen parabenen.
De kleuren zijn ook perfect, je kan er direct mee aan de slag om een volledige look te gaan maken.

Daarnaast zit er nog een make-up product in deze box, namelijk de Lip Crayon (€12.50)  van Hikari - Japans voor licht - in een fel zomers koraalkleurtje. Het is een gepigmenteerde kleur, die je makkelijk kan gaan opbouwen, dus je kan kiezen voor een vleugje kleur of eerder een felle tint op de lippen.

Ook een topproduct is deze Ultra Face Base Primer (€6.49) van Makup Revolution. Deze gaat het huidoppervlak glad gaan maken en daardoor kan je ook je make-up egaler gaan aanbrengen. De primer zorgt er ook voor dat je make-up beter en langer blijft zitten, hij gaat de zichtbaarheid van poriĂ«n gaan verkleinen maar het zorgt ook voor een beschermende barrière voor de huid. Hij voelt heel licht aan en mijn huid is echt glad en zacht.

Als laatste het Oxygenating Mask (€10.99) van Denova Pro, het is een gezichtsmasker die zorgt voor een extra zachte huid. Hij bevat rode klei, die bekend is om zijn herstellende eigenschappen. Het verwijdert onzuiverheden en giftige stoffen, verbetert de bloedsomloop en herstelt de gezonde toon van de huid. De toegevoegde kokosolie voedt en hydrateert de huid intensief , terwijl canola olie de huid beschermt en het ontstaan van vlekken vermindert, het zou zelf het ontstaan van rimpels gaan vertragen. Klinkt geweldig toch!

Wat denken jullie van deze editie van de Styletone box?
Ik ben alvast al benieuwd naar de volgende (kan nog steeds besteld worden voor €15 per maand, meer info op styletone.com).