Mogelijk gemaakt door Blogger.

Styletone Beautybox Maart 2015


Iedereen is waarschijnlijk wel al bekend met beautyboxen, maandelijke verrassingsboxen met enkele leuke, nieuwe beautyproducten in, altijd leuk om te ontdekken! In België zijn ze nogal beperkt, dus vandaag laat ik jullie graag kennis maken met Styletone, een leuke beauty box die sinds maart ook te bestellen is vanuit België!
Ze bieden vijf fullsize producten, geen samples (al kunnen die er wel extra bijzitten), en werken volgens thema's, zoals de maart box helemaal in Spring Fever thema kwam! Neem snel een kijkje:

Het leuke aan de Styletone box is dat hij heel wat nieuwe, en ook andere merken dan enkel de commerciële de kans geeft om hun producten bekend te maken, en daarom bieden ze ook vijf fullsize producten aan. Zo hebben ze in het verleden al samengewerkt met Pixi, Uslu Airlines, Mary Kay, ...
Ook leuk is dat de box normaal gezien door de brievenbus past, al kan het af en toe eens een grotere box zijn, maar normaal gezien hoef je er dus niet op te wachten wanneer hij gaat toekomen of er zelf om bij de post als je de hele dag weg bent.

Wat zat er nu precies in de Spring Fever box van maart:
Figs & Rouge Lipbalm French Vanille - €6.73
Ik dacht eerst dat het een handcrème was, maar het is wel degelijk een lippenbalsem. Hij heeft een superleuke, vrolijke verpakking, en is 100% natuurlijk. Hij bestaat uit heel wat anti-oxidanten en plantenoliën die je lippen optimaal beschermen, verzorgen en herstellen, en dat met een fijne vanillegeur.

Nails Inc. Gel Effect in Colville Mews - €16
Een nude kleurtje nagellak van het merk Nails Inc., een gepigmenteerde kleur met een hoogglans als afwerking. Ik moet hem zelf nog uitproberen, maar ik ben alvast benieuwd!

Institut Karité Paris Shea Butter - €11.50
Dit vrolijke, fleurige potje Shea Butter, in Jungle Paradise editie, is een voedend product, dat voor allerlei doeleinden kan gebruikt worden. Zowel goed voor de lippen, handen, gezicht, lichaam en zelfs voor het haar. Is 100% natuurlijk en zit boordevol vitamines. Perfect om mee te nemen in de handtas.

Emite Amar Eyeshadow & Luce Lipgloss - €19/st.
Het merk Emite ken ik niet, maar ze hebben fijne producten. Een mooie metallic oogschaduw met heel wat shimmer, is water-resistant en goed gepigmenteerd. De lipgloss ziet er niet alleen mooi uit, is ook verzorgend dankzij zijn voedende bestanddelen en ruikt naar chocolade.

♦ Sensimi Sensitive Moisturizer & Conditioner samples
Naast de vijf fullsize producten, vind je in deze box ook nog twee samples van Sensimi, een Sensitive Moisturizer en een Sensitive Conditioner, boordevol natuurlijk ingrediënten en perfect voor de gevoelige huid, een fijn extraatje!

Hoe gaat het in zijn werk? Je selecteert zelf een abonnement naar keuze, daarop betaal je geen extra verzendkosten en het is gemakkelijk per maand opzegbaar. Zo heb je Discover, voor 1 maand, dan betaal je €15, Enjoy, voor 3 maanden en kost €45, Embrace, voor 6 maanden en kost €85 en Experience, voor 12 maanden en kost €167.50

Wat denken jullie van deze nieuwe beautybox, en van de producten van de maart editie?

Meer info op styletone.com