Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win 2x Meghan Trainor's Title album + haar favoriete Clinique lipproducten

Deze wedstrijd is afgelopen, de winnaars kregen een mailtje.

Iedereen kent waarschijnlijk zangeres Meghan Trainor, of toch haar wereldbekende nummer 1 hit 'All About That Bass' die ze in 2014 uitbracht! Ik vond het zelf een geweldig nummer en ben ook fan van haar bubbly en kleurrijke persoonlijkheid. Het duurde natuurlijk niet lang eer ze een volledig album uitbracht en het resultaat is 'Title', een superleuke full-cd die sinds januari in de winkels ligt!
En dankzij Sony Music mag ik hier twee exemplaren weggeven, maar dat is nog niet alles, want Meghan lanceerde onlangs ook een samenwerking met Clinique met haar nieuwe nummer Lips Are Movin, en dankzij Clinique ontvangen jullie ook twee van Meghan's favoriete lipproducten!

Het album Title bevat heel wat leuke nummers, in verschillende genres zoals caribbean, doo-wop, hiphop, soca & pop. Hij bevat natuurlijk haar eerste hit All About That Bass, een retro-stijl nummer en ook Lips Are Movin, een heel catchy popnummer.
Dankzij het succes ook van Lips Are Movin ging Meghan Trainor ook een superleuke samenwerking met Clinique aan, zo ontwierp ze een geweldig leuk makeup-tasje wat je via de Clinique onlineshop gratis krijgt bij aankoop van van twee producten, waaronder één lipstick of lipgloss.

Dankzij deze samenwerking deelde Meghan ook haar favoriete lipproducten, aangezien ze ook fan is van het merk, en je merkt dat ze dol is op matte lipstick en glossjes in roze- en oranje-tinten (bekijk ze hier allemaal).
Dankzij Clinique kreeg ik enkele van Meghan's favoriete lipproducten die ik mocht weggeven voor deze leuke winactie, nl. twee van de Long Last Glosswear producten, in Tenderheart, een nude tint, en Honey Bunch, een perziktint, de Superbalm Moisturizing Gloss in Raspberry, een roze gloss, en de Long Last Soft Matte Lipstick in Matte Mandarin, een feloranje kleurtje.

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze twee leuke setjes?
♦ Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com met de naam van het album en waarom jij graag deze prijs zou willen winnen.

Niet verplicht, maar wel leuk:
Volg mijn blog via instagramtwitterfacebook en/of bloglovin en like/deel deze winactie of tweet: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op Meghan Trainor's Title cd & 2 Clinique lipproducten: http://tiny.cc/qnmzux'
Ook leuk, volg Clinique België en Sony Music Belgium via facebook.

De winactie loopt tot 12 maart 2015, middernacht. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd via email.
Veel succes!

Bedankt aan Sony Music en Clinique voor deze geweldige winactie!