Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nivea Creme Fairy Tales


Wie heeft er geen fijne jeugdherinneringen aan de blauwe pot van Nivea, bij mij doet de geur me altijd denken aan mijn mama, want ze gebruikte die echt vaak en het is zo een geur die blijft hangen!
En ook Nivea zelf weet dat, want met hun nieuwe Limited Edition willen ze voor nog meer herinneringen zorgen, namelijk bij de speciale reeks Fairy Tales, met prachtig design op de blauwe pot, krijg je niet alleen de verzorgende Nivea Creme, maar ook een mooi kinderverhaaltje.

'Een leuk verhaaltje voor het slapengaan, een laatste toef verzorgende creme op de snoet en je kindje instoppen voor een nacht vol dromen, in alle zachtheid. Dat is de essentie van de blauwe Nivea pot.'
De bekende creme van Nivea is echt geschikt voor de hele familie, want hij bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen, en zorgt echt voor een diepgaande voeding en hydratatie van de huid, zowel voor lichaam, gezicht en handen. Ook ideaal om de droge plekjes op bv. ellebogen en knieën aan te pakken.

De Fairy Tales cremes zijn beschikbaar in vier verschillende versies, met elk een ander verhaaltje met bijpassend design op de verpakking van de blauwe pot. De vier magische verhalen van Leo, Mia, Konijn en Elfje, werden geschreven door Duitse kinderboekenateur Udo Weigelt, met illustraties van Joëlle Tourionias. Ze zien er echt heel schattig uit, en de verhaaltjes zijn echt tof!
Ook op Nivea.be kan je de verhaaltjes lezen, maar ook bv. de personages leren kennen of zelf spelletjes spelen.

Well done Nivea!
Wat denken jullie van deze leuke Limited Editions?

Nivea Creme Fairy Tales
150ml - €2.99
Verkrijgbaar vanaf maart 2015, tot zoals de voorraad strekt