Mogelijk gemaakt door Blogger.

Elfi's Choice for The Body Shop


Wie Elfi De Bruyn zegt, zegt ook nagellak, nailart en vooral fun & happiness! Ze bracht al twee nailart-boeken uit, namelijk Happy Nails 1 en 2, en dat je ook vrolijk wordt van haar en haar kleurrijke nagels, is ook The Body Shop niet ontgaan en vonden haar perfect om een samenwerking aan te gaan voor hun Colour Crush nagellakjes! Elfi koos daarbij zes nagellak-kleurtjes uit en stelde zo twee Happy Nail-kits samen, Elfi's Choice, die niet enkel goedkoper zijn in set, maar daarbij steun je ook nog eens het goede doel, namelijk de zeehondencréche Westvoorne.

Je kan kiezen uit een setje met met vrolijke pastelkleurtjes, Happy Pastels, of enkele basistinten, Frosted Basics. Ze zitten beide in een superleuke en kleurrijke verpakking, die je nadien nog makkelijk kan gebruiken om nagelspulletjes in te stockeren!
De pastelkleurtjes zijn perfect voor de lente en zomer en maken me ook echt vrolijk (nu het weer nog). In het setje vind je Got The Blues, Mint Cream en Peach Babe, zachte pasteltinten maar toch kleurrijk en fun!

Ik testte ook het bruine kleurtje Chocolate Cutie uit het Frosted Basics setje, waar ook nog een zwart en een zachtroze kleurtje in zit. Deze donkerbruine kleur is echt wel helemaal een chocoladekleurtje , en hoewel ik deze kleuren meer hou voor de winter, vind ik het best een toffe tint!

Ik heb nogal kleurtjes van The Body Shop, en ben best tevreden zowel over de kwaliteit en de houdbaarheid, als over het gebruiksgemak, ze lakken makkelijk en dekken perfect in twee lagen, ook voor deze pasteltinten (één laagje is echt wel te weinig).

Haast je als je zo een superleuke Elfi's Choice setje wilt bemachtigen, want ze zijn Limited Edition, en nog maar heel beperkt aanwezig in de winkels!
Wat denken jullie van dit setje en de leuke kleurtjes, welke is jouw favoriet?

Elfi's Choice for The Body Shop - Colour Crush nagellak setjes - €15/st.
(normale prijs is €6 per lakje)