Mogelijk gemaakt door Blogger.

Guerlain Les Tendres - Météorites Perles de Blush éclat Angélique


De lentecollectie van Guerlain, Les Tendres, is een heel romantische collectie met mooie kleurencombinaties, heel wat roze gecombineerd met blauw of aardetinten. Centraal staan enkele verwanten aan de welgekende Météorites parels van het merk, zo is er de Météorites Baby Glow foundation, de Météorites Compact Poudre, een compacte versie van de parels en als laatste de Météorites Perles de Blush, mooie roze parels om als blush aan te brengen, en deze laatste stel ik jullie graag vandaag voor!

De Météorites Perles de Blush éclat Angélique heeft een hemels, engelachtige uitstraling dankzij de prachtige verpakking. Het is trouwens een nieuwe versie van het vintage Toile de Jouy-patroon van Guerlain. Hij staat alvast te pronken in mijn make-up plekje!

De blush-parels bestaan uit drie verschillende roze-tinten en voorzien de wangen van een zacht en luchtig roze die licht, frisheid en kleur combineert. Het fushia gaat de natuurlijke kleur van de wangen levendiger gaan maken, de champagnekleur gaat de bovenkant van de jukbeenderen verhelderen en het zachtroze doet de teint opfrissen.

Er zit een sponsje bij de parels, maar dat is eerder om ze allemaal mooi bij elkaar te houden, je brengt ze het beste aan met een blush-kwast (opletten dat de kleine pareltjes er niet blijven in vastzitten), even door de parels draaien en zo aanbrengen op de wangen. De kleur is best intens maar je kan het zachtjes aanbrengen en opbouwen indien nodig. Ik vind het echt een heel mooie kleur, ik hou sowieso van roze blush, en daarboven bevat deze ook de heerlijke viooltjesgeur die gekend is bij Guerlain. Hoewel het kleine pareltjes zijn en het doosje ook niet al te groot is, krijg je best veel voor je geld (14 gram blush) en gaat deze ook heel erg lang mee doordat de kleur zo gepigmenteerd is.

Ik was al fan van de gewone météorites perles (ik heb al twee exemplaren en gebruik ze ook elke dag), en deze blush is een mooie aanvulling!
Wat denken jullie van dit product?

Guerlain Les Tendres
Météorites Perles de Blush éclat Angélique - €47.47
Verkrijgbaar in de parfumerie