Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lush lente 2015


Regenbogen en gouden eieren, konijntjes en bosjes wortelen... Yep, dat is de vrolijke lentecollectie van Lush! Elke collectie van Lush is er altijd eentje om naar uit te kijken, maar de lente/paascollectie is echt eentje om vrolijk van te worden!
Vandaag zet ik graag enkele items op een rijtje:

Hoppity Poppity Bath Bomb (€3.95)
Duik in bad met dit schattig bruisend konijntje en je bent helemaal vrolijk en opgewekt! Deze bad bomb bevat lavendel, limoenolie en violenblad, wat doet denken aan de geur van fris groen gras! Hij bevat knettersnoep binnenin, voor extra bruis in bad, geen bubbels achteraf maar wel een zachte huid!

Golden Egg Bath Melt (€5.95)
Een gouden ei voor in bad, met de heerlijke geur van Honey I Washed the Kids, nl honing en toffee. Hij laat een goudgeel schuimlaagje achter in bad en de buitenkant is bedekt met bath melt mix, waarin oa. cacaoboter en olijfolie zit, dus wat zorgt voor een extra zacht velletje, inclusief glitters natuurlijk!

Bunch of Carrots Reusable Bubble Bar (€9.95)
Deze bos wortelen zorgt voor extra veel schuim in bad, en hij is herbruikbaar dus hij gaat echt lang mee. Je zwiert even met de wortels door je badwater tot je voldoende bubbels hebt, en dan leg je hem aan de kant om de volgende keer opnieuw te gebruiken.

Naast de paasartikelen, is er ook een regenboog, met aan het einde de pot goud natuurlijk!!

Somewhere over the Rainbow Soap (€6.50 voor 100g)
Deze zeepbar is een stuk van de gehele regenboogzeep, hij ziet er niet alleen leuk uit met zijn verschillende kleurtjes en glitters, hij zorgt ook voor een opgewekt gevoel dankzij deze nieuwe Lush-geur, met oa. mandarijn, neroli en roos. Niet zoveel schuim, wat meestal wel het geval is bij de lush-zepen, maar wel een fijne geur!

♦ Pot O' Gold Shower Jelly (€5.95 voor 100g)
Aan het einde van de regenboog staat een pot goud, door iedereen geweten maar nog niet gevonden natuurlijk! Maar nu dus wel, met deze heerlijke Pot O' Gold Jelly voor onder de douche, die je ook voor je haar kan gaan gebruiken. Hij ziet er gewoon uit als vloeibaar goud en ruikt heerlijk naar ananas, vanille, mirre en zoete sinaasappel. De geur is echt heel fijn!
En de jelly kan je gewoon over je huid open wrijven, al kan dat best glibberig worden. Handig is je washandje gewoon tegen de jelly houden en het potje omdraaien en zo wat heen en weer bewegen tot je genoeg schuim op je washandje hebt!

Superleuke producten! Als ik er eentje mag aanraden, of twee, is het toch de Pot O' Gold en de Hoppity Poppity :)
Voor wat zou jij gaan?