Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuw in Gent: & Other Stories en H&M Home


Vrijdag 13 maart 2015 is helemaal geen ongeluksdag, zeker voor de Gent-liefhebbers en shoppers onder ons. Vanaf morgen opent namelijk een & Other Stories winkel in de Gentse Veldstraat en ook een nieuw filiaal van H&M opent diezelfde dag zijn deuren in de Lange munt te Gent, niets speciaal zou je denken, nog een H&M erbij, maar hij bevat een H&M Home afdeling, de allereerste in Vlaanderen (er is er al eentje in Luik).

Ik mocht woensdagavond in preview al een kijkje gaan nemen in beide winkels (en ook een beetje shoppen natuurlijk), maar ik toon jullie graag enkele van mijn favoriete items en plekjes in de winkels en vertel jullie er graag wat meer over.
De nieuwe H&M, met een Home-afdeling vind je dus in de Lange Munt in Gent, dichtbij de Vrijdagsmarkt. Het is een hele mooie winkel, met drie verdiepingen. Op het gelijkvloers vind je de vrouwenafdeling, boven heb je Divided, Home en kinderen, en dan heb je nog een beneden verdieping, met daar de mannenafdeling, voor iedereen wat dus.
Ik was vooral benieuwd naar de Home afdeling, ze hebben zoveel leuke spulletjes en best aan interessante prijsjes! Ik toon jullie graag enkele van mijn favoriete items:

& Others Stories opent dan weer zijn deuren morgen in de Veldstraat in Gent, vlak naast de McDonalds (waar vroeger de Benetton-winkel gevestigd was). Een heel mooi pand, twee verdiepingen vol mooie kledij, schoenen, accessoires en ook beauty-producten. Ik heb er heel wat moois gezien, maar had op deze drukke avond niet zoveel zin in kleren te passen, maar ik kocht er wel enkele beauty-items.

Ik deel volgende week in een apart postje zeker welke items ik kocht zowel bij H&M als & Other Stories (niet zo heel veel hoor)!
Wat denken jullie, wie gaat er morgen of de komende dagen/weken shoppen in Gent?

H&M Home, Lange Munt Gent, open vanaf 13/03/'15 om 11u
& Other Stories, Veldstraat 2 Gent, open vanaf 13/03/'15 om 12u