Mogelijk gemaakt door Blogger.

Assepoester weekend in Brugge


Morgen komt de nieuwste Disneyfilm, Assepoester (in het Engels Cinderella), eindelijk uit in de Belgische bioscoopzalen. Cinderella is een live-action film geïnspireerd op het klassieke sprookje, een heel mooi verhaal en een droom voor elk meisje. Toen Disney me contacteerde om mijn eigen sprookje te beleven in Brugge, was ik dan ook helemaal in de wolken! Ik werd uitgenodigd, samen met enkele andere blogsters, op een weekendje Brugge, een echte cinderella girls night, met een manicure, make-up, Swarovski juwelen, een koetsrit, een fancy diner en een overnachting in een sprookjesachtig hotel, inclusief prinsessenbed. Mijn verslagje:

Zaterdagmiddag vertrok ik richting Brugge, om een dik half uur later de parking op te rijden van het geweldige Hotel De Tuilerieëren, ten midden van de historische stad, vlak naast Brugge's mooiste reien 'Den Dijver'. Ik mocht er intrek nemen in één van de prachtige suites van het hotel, en wat voor één! Een echte prinsessenkamer, met hemelbed, kroonluchter, open badkamer en een mooi uitzicht op het water.
Zicht vanuit mijn kamer

Op de kamer vond ik ook een Cinderella pakketje, met daarin enkele goodies, en ook prachtige Swarovski juwelen die we mochten lenen voor het avondje uit (how fancy, ik voelde me een echte filmster). Maar dat was nog niet alles, want er werd op mijn kamerdeur geklopt. Ik kreeg een manicure en mijn nagels werden gelakt met één van de kleurtjes van de Morgan Taylor Cinderella collectie. De collectie bestaat uit zes kleurtjes, waarvan ik de typische assepoester-kleur koos, lichtblauw met glitters, namelijk If The Slipper Fits.

Later werd ik ook nog opgemaakt door de lieve mensen van MAC Cosmetics, met de producten uit de Cinderella collectie, een prachtige collectie met een lichtblauwe, parelmoerglanzende verpakking, en heel wat naturele, draagbare kleurtjes. Ik was dolblij dat ik door één van de MAC mua's (die kort daarvoor de modellen op Paris Fashion Week mooi gemaakt heeft) onder handen ging genomen worden en was zo benieuwd naar het resultaat!Ik was echt heel tevreden, vond het supermooi, de kleuren waren perfect uitgekozen en de contouring was geweldig!

Dan was het tijd om mij om te kleden, mijn glazen muiltjes hakken aan te doen en mijn Swarovski juwelen eindelijk te dragen! Ik ging voor een donkerblauw lang kleed (kwestie van een beetje mijn innerlijke cinderella boven te halen), afgewerkt met een jeansjasje en een lichtblauw handtasje. De swarovksi juwelen pasten er perfect bij, met het goud en de verschillende blauwtinten (ze zijn van het Cyan gamma uit de Crystal Gardens collectie).

Afspraak allemaal samen aan de ingang van het hotel, waar we door een koets werden opgehaald, helemaal in Assepoester-stijl. We werden getrakteerd op een koetsrit door Brugge en werden afgezet aan restaurant Het Zwaantje waar we een lekkere driegangenmaaltijd kregen, heerlijk! Het was er ook heel gezellig, zet enkele lieve bloggers bij elkaar in Disney-thema, en je hebt gewoon een supertoffe tijd! Nadien wandelden we terug naar het hotel (de koets was ondertussen alweer een pompoen geworden), waar we nog even gezellig aan de haard konden bijpraten. En dan had ik toch wel zin gekregen in mijn prinsessenbed voor één nacht te duiken!

Ik heb echt heerlijk geslapen, niet zo heel veel, ik ging voor één keer wat langer kunnen slapen, of dat was toch het plan, maar ik was toch vroeg wakker! Maar ik genoot van de prachtige kamer en de warme douche en ging me dan klaarmaken voor het ontbijt (al zou zo een MAC mua wel handig zijn elke morgen in je badkamer). En een heerlijke ontbijt, inclusief chocoladefontein, was een understatement! Ik at pannenkoekjes, cake, fruit, broodjes, kaas, ...
Nadien ging onze tocht nog even verder, namelijk naar de Stadsschouwburg van Brugge, waar we naar de Vlaamse Première van Assepoester mochten kijken! Prachtige film, maar ik vertel jullie later deze week zeker nog meer over de film zelf!
Nadien was het tijd om terug richting huis te gaan, bij mijn eigen twee prinsjes die op me zaten te wachten!

Hopelijk vonden jullie het een leuk verslagje om te lezen, en zijn jullie alvast ook benieuwd geworden naar de film!

Ik wil hierbij Disney heel erg bedanken voor deze geweldige twee dagen vol verwennerij, ik heb er echt van genoten! Bedankt ook aan mijn mede-blogsters Hanne, Lisha & Elfi voor een gezellige tijd!