Mogelijk gemaakt door Blogger.

Le Petit Marseillais - Hypoallergenique


Eén van mijn favoriete doucheproducten zijn toch wel de douchegels van Le Petit Marseillais: budget, heerlijk voor de huid en de meeste geweldige geurcombinaties! Mensen met een gevoelige huid denken vaak dat ze dan van die producten moeten wegblijven en niet kunnen genieten van een heerlijke geur onder de douche... guess what!? Met de nieuwe lijn van Le Petit Marseillais, Hypoallergeen, is dat nu wel het geval!

Le Petit Marseillais wil iedereen laten genieten van zijn producten, en lanceert daardoor een gamma van producten die hypoallergene en hoogtolerante formules combineren met aangename geuren en de weldadige werking van sap uit aloë vera. In het gamma vind je twee douchegels, met de geuren amandelbloesem (groene dop) en appelbloesem (roze dop), en een hydraterende melk met calendula (goudsbloem).

De geuren van de douchegels zijn zacht maar toch aanwezig, de amandelbloesem ruikt heel warm en zoet, terwijl de appelbloesem heel fris is. Ze gaan de huid gaan voeden en kalmeren, maar tegelijkertijd ook gaan beschermen tegen uitdroging. Ze zijn pH-huidneutraal en het parfum is speciaal samengesteld voor de gevoelige huid.

De hydraterende melk is dan weer geschikt om je rijkelijk mee in te smeren. Hij gaat de huid onmiddellijk gaan verzachten en gaat het trekkerige gevoel van de huid gaan wegnemen en zo de gevoelige huid gaan herstellen. Daarnaast ook de huid gaan beschermen tegen invloeden van buitenaf en tegen uitdroging.
De crème ruikt fris en bloemig, en voelt heel licht aan. Valt makkelijk uit te smeren en wordt snel opgenomen door de huid, die onmiddellijk gevoed aanvoelt.

Weer een fijn product van Le Petit Marseillais, voor elk huidtype! Wat denken jullie van deze producten? Grijpen jullie soms naar producten voor een gevoelige huid?

Le Petit Marseillais - Hypoallergeen
Douchegel - 400ml - €4.19
Hydraterende melk - 250ml - €5.99
Verkrijgbaar oa. bij Kruidvat, Delhaize, Carrefour,...