Mogelijk gemaakt door Blogger.

Geshopt in & Other Stories en H&M Home


Ik had jullie al laten weten dat er een H&M Home en een & Other Stories in Gent gekomen is, die sinds vrijdag 13 maart open zijn. Ik ging naar de openingsavond van beide winkels vorige woensdag, lees hier mijn verslagje, en ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis. Ik heb niet zo heel veel geshopt moet ik zeggen, het was ook wel druk en ik wil er eigenlijk ook wel eens op mijn gemak de tijd voor nemen om grondig rond te kijken, maar ik kocht toch wel enkele dingetje, die ik graag eens aan jullie toon.

Als eerste ging ik langs bij de nieuwe H&M in de Lange Munt te Gent, waar ze naast kledij voor mannen, vrouwen en kinderen, ook een allereerste Home afdeling hebben. Ik was vooral superblij met de komst van de Home collectie, maar heb ook een ketting met rode bloemen en een iPhone-cover gekocht. Van de Home collectie ging ik voor het doorzichtige kopje met onderbordje en een kadertje. De geurkaars krijgen we cadeau, hij ziet er niet alleen mooi uit maar ruikt ook heerlijk naar vanille. Ik kocht ook nog voor mijn zoontje een dekbedovertrek en een superhelden-kussen maar die heb ik nog niet op foto.

Ook bij & Other Stories in de Veldstraat 2 te Gent kon ik niet buitenwandelen zonder iets te kopen. Ik ga er meestal altijd voor de beauty-spulletjes, en dat heb ik ook nu gedaan.

Ik vroeg aan de verkoopsters of ze een leuke aanrader hadden, en dat was de Spray Genie Face Mist, dus die mocht al mee naar de kassa. Ze hebben ook een nieuwe geur in het Bath & Body gamma, en dat is de Floral Memento, ruikt heerlijk fris en bloemig, en daarvan kocht ik een mini Body Mist (ik dacht dat ik er ook een handcrème van had meegenomen, maar die zat achteraf blijkbaar dan toch niet in mijn zakje dus daar moet ik zeker nog eens om). Mijn nagels zijn tegenwoordig heel droog en breekbaar, dus ik wou ook de Cuticle Saviour proberen en als laatste kocht ik een superleuke Lipbalm, in een felroze kleurtje, al is hij zeker niet zo fel op de lippen. Ik vind hem heel fijn, leuk van kleur, voelt goed en zacht aan op de lippen en heeft een glossy effect. Oh, en als laatste mocht ik ook een juweeltje uitkiezen, en ik koos deze leuke ring!

Wat denken jullie van mijn aankoopjes? En zijn jullie zelf al langsgeweest, en meer bepaald, wat hebben jullie gekocht?