Mogelijk gemaakt door Blogger.

Essie - Leave No Trace - Glitter Nail Polish Remover


Glitternagellak, zo mooi en leuk, maar een hel om eraf te halen en daarom kies ik er toch niet zo vaak voor. Dus toen ik deze Essie Leave No Trace remover zag in mijn mailbox, een nagellak-remover speciaal voor glitternagellak, was ik er direct zo benieuwd naar, en ik denk vele mensen met mij, dat ik hem dolgraag wou uitproberen! En dat heb ik ook gedaan:

De Leave No Trace remover is een scrub-in-gel formule, die nagellak met glitter en texturen makkelijk gaat verwijderen. De remover heeft dus een dubbele werking, als eerste is het een gel-aceton product om de nagellak eraf te halen, en nadien gaan de scrubdeeltjes ervoor zorgen dat alle glitters en texturen verwijderd worden. Ik probeerde hem om glitternagellak af te halen, namelijk de If The Slipper Fits van Morgan Taylor uit de Cinderella collectie.
Het is inderdaad een soort dikke gel, met kleine scrubdeeltjes in, die het makkelijk maken om glitter en andere texturen op de nagels los te maken.

Hoe ga je nu te werk? Ik was eerst aan de slag gegaan zonder de gebruiksaanwijzing te lezen, dus ik dacht een beetje op een watje en wrijven maar, maar echt makkelijk ging het niet! Toch maar eens de achterkant van het flesje gelezen of ik niets fout deed, en inderdaad, haha!
Je moet dus een kleine erwt gel aanbrengen op de nagel en laat het gedurende 30 seconden inwerken. Daarna ga je het zachtjes gaan inmasseren op de gehele nagel en kan je het verwijderen met een watje. En yes, het was gelukt en ook redelijk snel! Het duurt sowieso wel iets langer dan gewoon nagellak eraf halen, maar dat is ook omdat de gel wat moet inwerken, maar van zodra je begint te wrijven, maak je de glitters en nagellak gewoon los, heel makkelijk. Soms moet je nog eens opnieuw gel aanbrengen, beetje afhankelijk van hoeveel lagen nagellak je ophebt natuurlijk!

Een echte aanrader als je het mij vraagt, zeker als je fan bent van glitternagellak, deze is echt heel makkelijk en handig! Wat denken jullie van dit nieuwe product, zou dit iets zijn voor jou?

Essie - Leave No Trace - Glitter Nail Polish Remover
120 ml - €9.99
Verkrijgbaar vanaf maart 2015