Mogelijk gemaakt door Blogger.

Benefit - Roller Lash Mascara


Maak kennis met de nieuwe mascara van Benefit, die alweer in een superleuk jasje zit, zoals we gewoon zijn van het merk. De Roller Lash is een super-curling & lifting mascara, met een knipoog naar krulspelden, maar die niet je haar maar je wimpers gaan krullen, zodat je geen wimperkruller meer nodig zou hebben. Lees snel verder voor mijn ervaringen en het resultaat bij mijn wimpers:

De Roller Lash heeft een nieuw en uniek borsteltje, namelijk de gepatenteerde Hook'n'Roll brush, die de wimpers echt vasthoudt en ze zo gaat scheiden, liften en gaan krullen. De haartjes op de borstel zijn haakvormig en licht gebogen, en geven daardoor dit effect.
De mascara zelf bevat ook Provitamine B5 en Serine, die de wimpers gaan verzorgen.

Ik ben echt heel tevreden met deze mascara, normaal gezien ga ik vaak aan de slag met twee verschillende mascara's boven elkaar, maar deze geeft direct het gewenste resultaat. Mijn wimpers zien er echt wel langer uit, hebben een mooie krul en zijn mooi gescheiden, al moet ik af en toe eens wat extra over de wimpers gaan om ze toch even uit elkaar te halen. Ik gebruik twee laagjes voor een mooi, natuurlijk resultaat. Ook voor de onderste wimpers is deze heel handig.
De verpakking ziet er ook heel leuk uit, de dop doet echt denken aan een krulspeld, en ligt ook heel makkelijk in de hand.
Van boven naar onder: geen mascara - 1 laagje Roller Lash - 2 laagjes Roller Lash

Wat denken jullie van deze leuke mascara, en van het resultaat?

Benefit - Roller Lash Mascara - €25
Verkrijgbaar bij Inno en online op Douglas.nl