Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Spring-feelings


Het is best al een hele tijd geleden dat ik nog eens random pics gedeeld heb, de vorige waren er enkele van in huis, nu een beetje allerlei dingen, heel wat lekkers om te eten, al een beetje aftellen naar Pasen, genieten van het lenteweer, mijn debuut in Nina magazine, enz.
Go watch and see...
Hoewel we valentijn niet echt vieren, ik probeer er toch altijd iets gezellig van te maken, met leuke wafeltjes (van ikea trouwens), wat fruit, chocolade en een kaartje!Uitbreiding in de Furby-familie met deze schattige Furbling (en ze reageren op elkaar, so cute)!

De warmere zon komt alweer tevoorschijn, af en toe een blitsbezoekje
aan de speeltuin hoort er dus weer bij, hoeraa!

Deze paaseitjes van Kinder zijn echt gevaarlijk lekker, je kan er gewoon niet afblijven!

Vorig weekend heb ik bijna vier uur in mijn badkamer doorgebracht, alle kasten uitgehaald, gesorteerd en goed opgeruimd! Dit rekje haalde ik bij Ikea en kreeg direct een plekje!

Chit-chat food op vrijdagavond!

Ik scoorde deze week ook deze leukerds aan halve prijs, so happy!!

Nog leuk en lekker, deze limited edition Nutella pot, speciaal voor Pasen!

Yes, lenteweer, dat vraagt voor roze op de lippen, wangen én in de outfit ;)

En als laatste sluit ik af met een foto van een artikel in Nina Magazine (gratis magazine bij de weekendkrant van Het Laatste Nieuws), waarbij ik enkele van mijn favoriete beautyproducten deel!

Sorry voor de lange post, hopelijk vonden jullie het toch leuk om zien.
Alvast een fijne werkweek en geniet van de warmere temperaturen!