vrijdag 28 december 2012

Curls with Remington Keratin Therapy Pro Straightener

Vandaag een leuke tip hoe je snel krullen in je haar kan maken, dankzij een stijltang. En niet zomaar eentje, ik heb het over de nieuwe Remington Keratin Therapy Pro Straightener.
Ik was al fan van de krultang van Remington (lees hier mijn review), maar na het resultaat te zien van Beautyloves, ging ik op kerstavond eens aan de slag met de stijltang.Deze stijltang is voorzien van keramische platen, met een hittebeschermende sensor. Deze houdt de vochtbalans van je haar in de gaten en stelt daar, wanneer nodig, de stylingtemperatuur op af.
Daarnaast zijn de stylingplaten geïmpregneerd met keratine, die je haar extra beschermen en verzorgen, zo blijft je haar gezond en sterk, en goed beschermt tegen de hitte.

Je kan de temperatuur instellen van 160° tot 230° (perfect voor zowel dun, medium als dik haar), en je kan de temperatuur ook vergrendelen.
Daarnaast kunnen ook de platen vergrendeld worden, om het apparaat gemakkelijk op te bergen. Hij komt trouwens ook in een heel mooi hittebestendig opbergtasje, waar je de stijltang kan opbergen in een apart zakje en het snoer aan een velcro houder, handig!
Ook de stijltang zelf vind ik er supermooi en strak uitzien!

Een stijltang zelf gebruik ik niet heel vaak, ik heb zelf nogal steil haar. Hoewel ik er af en toe wel eens door mijn haar mee durf gaan, na een nachtje met een rekkertje rond mijn haar geslapen te hebben, dan zitten er soms wel wat rare kronkels in.
Deze stijltang van Remington doet echt prima zijn werk, ik vind het ook super dat hij tot een temperatuur van 230° gaat, wat perfect is voor mijn dikke bos haar.

Ik had eerder al bij de kapper eens krullen gehad met de stijltang en dat ging supersnel, dus ik wou zelf wel eens aan de slag. Ik zocht eventjes op You Tube voor een handig filmpje (ik zet het er onderaan wel bij) en dan ging ik aan de slag!
Het vroeg in het begin wel de nodige handigheid, en ik moest eerst wel een paar keer opnieuw beginnen, maar na wat oefenen, en een verbrande vinger, ging het heel vlot.
Er zit iets minder krul in dan gewoon met de krultang, maar ik vind het wel een leuk alternatief om wat lichte krullen in mijn haar te hebben! Het resultaat, tadaa:

Wat vinden jullie van het resultaat? Gaan jullie soms aan de slag met krul- of stijltang?
Petra x

Ik bekeek deze video om een idee te hebben hoe ik best aan de slag ga:

15 opmerkingen:

 1. Mooi die krullen ! En hopelijk is je vinger al beter. De mijne is nog altijd niet bekomen van de krultang :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen pijn meer, was de eerste avond juist! Maar je ziet toch nog drie strepen staan, zo juist in de plooi van mijn vinger en handpalm :/

   Verwijderen
 2. Dit heb ik vorige keer ook eens geprobeerd! Ik was zo tevreden van het resultaat dat dit mijn Nieuwjaar-haar wordt ;-) Het gaat veel sneller en gemakkelijker met een stijltang dan met een krultang vind ik..
  Het staat jou ook echt leuk!

  x Evi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mij is het nog niet gelukt om krullen te maken met een steiltang :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja hoor, goeie vriendjes van me waar ik veel te weinig tijd voor maak... altijd de easy way omdat het snel moet gaan... zelfs met kerst :( maar bon, ik vind het mooi en je ziet er goed uit,leuk gekleed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja bij mij ook enkel voor een speciale gelegenheid!
   Bedankt :)

   Verwijderen
 5. Ik wil al jaren krullen in mijn haar,maar tot hier toe nog niet gelukt. Ik was van plan een krultang bij vaste kapper te bestellen maar mss is dit nog een goed alternatief om uit te proberen.
  Thx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zeker eens proberen! And let me know we you do... :)

   Verwijderen
 6. Wow, echt een super tip!! Ik ga dit absoluut een keer uitproberen. Thanks for sharing this :))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe dit ook af en toe , en soms blijven deze krullen beter zitten dan met de krultang :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oohh pretty! De krullen staan je goed en je hebt zulk mooi haar.. op de foto en in het echt and yeahh I can tell now ;-)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi resultaat hoor! Ik ben echt zo jaloers op je haar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie krullen! Ik heb de stijltang ook, vind hem heel erg fijn! Die krullen ga ik ook is proberen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram