zondag 18 augustus 2013

Chanel CC Cream

Chanel liet de BB Creams links liggen, en ging ineens over tot het maken van een fabulous CC Cream (they love the double-C).
De CC staat voor Complete Correction, en brengt daarbij een volledige verzorging samen met de perfectie van een lang houdbaar make-upresultaat.De CC Cream van Chanel bestaat uit een speciale verzorgende formule voor de gevoelige huid en heeft een lichte, niet-vette textuur. Zorgt voor een glowy en egale teint, rode en bruine vlekjes en grove poriën zijn duidelijk minder zichtbaar, maar gaat ook verouderingstekens tegen en corrigeert ze, hydrateert de huid dankzij hydraluron, kalmeert de huid dankzij korenbloemwater en beschermt tegen de zon met een SPF30!
Resultaat: een frisse en naturelle make-up, dat lang behouden blijft.

De kleur is Beige Rosé (32), en is de enige kleur die hier in België beschikbaar is. Een lichte kleur, die hem heel makkelijk aan de huidtint aanpast. Voor mij is hij alvast perfect!
Je brengt hem aan na het reinigen van je huid en je skincare-routine, ook al heeft deze CC-Cream een verzorgende formule, toch gebruik ik hem niet zonder mijn vaste producten.
Je hebt niet veel van de crème nodig, matig aanbrengen en van binnen naar buiten toe uitsmeren. Eén laag zorgt voor een egale tint met matige dekking, twee laagjes geeft misschien iets meer coverage als je echt last hebt van opvallende vlekjes of puistjes. Nu, ik werk eerst met een corrector om daarboven dan de CC Cream aan te brengen.

Het is een heerlijk product, ruikt heel aangenaam en brengt makkelijk aan. De textuur voelt ook heel fijn en licht aan op de huid, maar je hebt echt heel weinig nodig. Beter de kleur een beetje opbouwen dan ineens te veel op te doen! Hij geeft een mooie glowy finish, zonder vettig te zijn en, het belangrijkste, hij blijft heel lang houden op de huid.

Een beetje jammer dat ze maar één tint hebben, maar je moet het echt eens uitproberen want volgens mij is hij geschikt voor heel wat huidskleuren. Verder ben ik een grote fan van het product. Het is Chanel, en er hangt een hoog prijskaartje aan vast (ik begin alvast parfumerie-bonnetjes op mijn kerstlijstje te zetten), maar je hebt heel weinig nodig van het product dus je doet er heel lang mee. De finish van dit product is fantastisch, en de houdbaarheid ook!

Wat denken jullie van deze CC Cream van Chanel? Eentje voor op de wishlist?
Petra x

Chanel CC Cream - Complete Correction SPF30 - 30ml - €60
Verkrijgbaar sinds 15 augustus 2013 in de parfumerie

22 opmerkingen:

 1. Chanel maakt het mij moeilijk, zo'n mooie producten , maar zo duur...
  Jammer eigenlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hmmm.. moeilijk! I want! Maar die prijs!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vind de prijs nog wel meevallen.. zeker als ie goed is en je niet super veel moet gebruiken..
  maar ik heb zo'n superlichte teint dat'k moeilijk kan geloven dat deze goed voor me zal zijn :s
  toch binnenkort es naar de winkel om'm te checken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem vorige week besteld... Hopelijk komt ie vandaag toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf gebruik ik geen BB creams en dus ook geen CC Creams gewoon omdat foundation mij niet staat. Maar er zijn er genoeg die heel gelukkig van deze Chanel CC Cream zullen worden. Jammer inderdaad dat er maar 1 kleur is, hopelijk breiden ze dit snel uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze staat met stip op 1 op mijn wishlist. Deze wil ik heel erg graag proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. klinkt niet slecht, maar ik weet niet of mijn huid hier echt nood aan heeft ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ziet er een keigoed product uit, wil ik wel eens proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk product, maar het is inderdaad wel aan de prijzige kant :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij ruikt super lekker! Dat is een feit. Ik hou er wel van, vind het best een goede crème en gebruik hem regelmatig momenteel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Laat hem meenemen uit Azie, daar kost het omgerekend maar 40 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben faaaaaaaan! Bracht hem mee uit Amerika, wel in een ander kleurtje geloof ik en I love it! En hij ruikt zo lekker :-) Ik betaalde in de duty free op de luchthaven 50 dollar dus ook een heel stukje minder. Ik wou hem al sowieso in België kopen maar voor 60 euro moest ik toch eens slikken hoor, blij dat ik hem voor minder gevonden heb!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik had al gelezen dat er in Amerika een ander kleurtje is!! Benieuwd naar de tint eigenlijk!
   Maar ik ben ook fan, zalig product en inderdaad heerlijke geur!

   Verwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram