zondag 16 februari 2014

Hema Beauty: something old & something new


Ik vertelde jullie eerder al over mijn tripje naar het hoofdkwartier van Hema in Amsterdam. Hier kon je alles lezen over de nieuwe spulletjes die eraan zitten te komen voor interieur en exterieur, helemaal in zomerstemming, vandaag toon ik jullie graag wat meer over de beautyproducten van Hema. Niet alleen de nieuwe producten, maar we kreeg ook een flashback naar de oude Hema-beautycollecties, wat heel leuk was om te zien!Heel wat leuke nieuwe nagelproducten! Ik kon niet anders dan mij toch eens bij de giant nailpolish stellen (niet letten op het messy haar en de gekreukte broek, een twee uur durende busrit doet dat met je).
Er zitten alweer hele leuke kleurtjes in de collectie, maar ik ben vooral benieuwd naar de nagelverzorgingsproducten, en dat zijn er heel wat. Zo hebben ze oa. een anti-bijt nagellak, een base coat speciaal om oneffenheden te gaan vullen, cuticle oil, nagelverharder en serum speciaal voor de nagels en ook quick dry silicon drops, om de nagellak sneller te gaan drogen.

Daarnaast ben ik ook heel erg benieuwd naar de nieuwe gezichtsverzorgingsproducten. De verpakkingen zien er heel stylish uit, maar vooral de namen van de producten geven je 's morgens gegarandeerd een glimlach op het gezicht. Zo heb je de 'It's my beautiful skin day'- lijn, met daarin heel wat reinigingsproducten voor het gelaat, dag- en nachtcrèmes, een masker, enz. Perfect om de huid te gaan reinigen maar ook gaan hydrateren. Ze zijn beschikbaar voor alle huidtypes, droge of gevoelige huid en normaal of gecombineerde huid.

Daarnaast heb je nog de 'Hello Mirror, Guess My Age'- lijn, die weer de tekenen van huidveroudering gaat gaan aanpakken. Het leuke is dat er producten beschikbaar zijn voor elk huidtype én alle huidleeftijden, zo is er 30up, 40up en 60up, met in het gamma oa. een dag- en nachtcrème, serum en oogcrème.
Daarnaast zijn er ook nog enkele standaardproducten, zoals de neck- & decolletécrème, een instant filler om de lijntjes te gaan vullen, de night repair gel en nog enkele reinigingsproducten.
Hoe leuk zijn trouwens hun reclame-foto's!

Heel wat leuke dingen dus! We kregen ook een leuke timeline te zien, met hoe de producten en verpakkingen van de beautyproducten bij Hema er vroeger uitzagen. Heel leuk om te zien en sommige nog te herkennen (kennen jullie trouwens nog de 'Miss Helen' makeup-producten), maar ik was vooral fan van de verpakkingen van enkele van de allereerste collecties! Hopelijk brengen ze die ooit nog terug!

Wat denken jullie van al deze leuke Hema-beauty nieuwtjes?

10 opmerkingen:

 1. vind die oude spullen er zo leuk uitzien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Hello Mirror What's My Age-lijn ziet er wel interessant uit. Zéker nu ik pas 30 ben geworden ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb al heel lang geen beauty producten bij hema gekocht, maar ze zien er wel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is voor mij ook al heel lang geleden dat ik nog beauty kocht bij Hema, maar die anti age-lijn ga ik toch eens van dichterbij bekijken denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello Mirror Guess My Age, heel tof bedacht die naam :-) Zolang de spiegel 5 jaar minder raadt is het oke voor mij, lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de Guess My Age lijn er super nice uit zien! En hoe mooi zijn die oude doosjes??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Zeker in de cuticle oil en nail care ben ik geïnteresseerd ^^
  xoox Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram