zaterdag 8 februari 2014

Hema lente - zomer 2014


Hier ben ik eindelijk nog eens. Ik heb enkele drukke dagen achter de rug waarbij ik geen tijd had om achter de laptop te gaan zitten. Op donderdag stapte ik de bus op richting Amsterdam, om de nieuwe lente- en zomerspulletjes van Hema te gaan bekijken die binnenkort in de winkels zullen liggen. Vandaag dus heel wat foto's, ideaal op deze druilige dag, om ons zo helemaal spring-ready te maken!!
Kijk snel eens mee!


Voor feestdagen hebben ze altijd superleuke spulletjes! Zo gaan ze voor heel wat rode spulletjes, hartjes en 'ik vind je lief'- kaartjes en - chocolade voor Valentijn, maar ook Pasen mag niet ontbrekken. Lekkere en leuke chocolade en ook versiering voor in huis! Laat die eitjes maar komen!

Ook voor het WK gaan ze helemaal los bij Hema! Amaury was al helemaal fan van de hoofddeksels, ik ben vooral ook heel benieuwd naar deze leuke stoepkrijtsprays!

Daarnaast vinden crafty ladies ook helemaal hun ding bij Hema. Ze hebben tal van leuke stofjes, tape, inpakspullen en zelfs twee hele leuke kleurrijke naaimachines (die zullen jammer genoeg niet in de Belgische winkels liggen, maar ze zijn wel online beschikbaar dus daar kan iedereen zonder problemen bestellen).
Ook hun stationary is altijd heel leuk, toffe notitieboekjes, stempels en zoveel meer leuke bureauspulletjes (deze liggen trouwens al allemaal in de winkel).

Ook voor het interieur zijn vooral koraal en lichtblauw/groen de voornaamste kleuren, zowel voor keuken, living als slaapkamer. Maar ook hun witte vazen zijn geweldig, en de nieuwe design waterkoker vind ik prachtig. Ook leuk voor in de keuken, schuursponsjes in de vorm van vogelhuisjes!

Als laatste laat ik jullie nog even wegdromen naar warme dagen, met enkele leuke zomerspulletjes! Genieten in de tuin met een bbq, gezellige tuinsetjes maar ook heel wat dingen om zelf bloemen, groenten of fruit te gaan planten. Ook naar het zwembad trekken gaat niet meer onopvallend voorbij. Geen zoveelste opblaaskrokodil, maar ga dit jaar voor een opblaasbare Takkie, de bekende Hema-hond, of zelf een opblaasbare worst met mosterd!

We werden heel erg verwend door Hema met heel wat lekker eten, broodjes, taartjes, ijsjes en snoep maar ook lekkere en gezonde drankjes. Hoe mooi zijn trouwens deze kannen met tapkraan.

Ik vond het superleuk en gezellig, en heb alweer een lange wishlist klaar dankzij al deze mooie spullen.
Sorry voor de picture-overload, maar wou al dit leuks toch zeker met jullie delen! Er zijn ook nog wat leuke, nieuwe beautyproducten op komst, maar die hou ik voor een ander artikeltje, als ook de rest van mijn Amsterdam verhalen en aankoopjes misschien?
Hopelijk vonden jullie het leuk om zien! Naar wat kijken jullie het meeste uit?
Bedankt Hema voor deze leuke dag!

33 opmerkingen:

 1. De kannen met tapkraan staan heel hoog op m'n verlanglijstje! Nice pics:D

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk verslag! Mooie foto's ook, je hebt vast geen spijt dat je je canon hebt meegenomen ;-) Ik wil dit jaar echt wel zo'n hema worst mét mosterd nog wel (of tompouce hadden ze vorig jaar) meenemen op vakantie. Dan zul je die Fransen echt wel zien kijken hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Was wel een zware tas meesleuren, maar heb er uiteindelijk dan toch niet zoveel last van gehad, en ik ben nu wel blij met het resultaat :)
   Ja, die tompouce luchtmatrassen gaan ze dit jaar ook gewoon terug hebben, zeker doen, lijkt me grappig!

   Verwijderen
 3. Leuke en lekkere spulletjes. De kannen met tapkraan zijn erg handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ja, de worst met mosterd :-D mooie dingen inderdaad. Hoewel je het meeste al vertelde ben ik toch al benieuwd naar je follow-up artikel :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, hij is grappig hé!! Komt er komende week zeker nog aan ;) x

   Verwijderen
 6. Mooie foto's. Ik vind het echt superjammer dat ik niet meekon. Volgende keer neem ik congé!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dang, look at all the fun stuff! Hema is my answer to a lot of things. The nice colors in the photos definitely make me want SPRING right now!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hema is echt zo'n leuke winkel Ze hebben er echt vanalles in leuke kleurtjes en mooie designs en voor een mooi prijsje :) Echt een winkel waar ik niet meer zonder kan. Kijk uit naar de paaslekkernijen en de vrolijke decoraties. Nog even en dan de paastak maar weer neerzetten. Vrolijkt de boel ook weer van op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die naaimachines, die kaftjes, die blocnotes.. Oh God, ik kan al niet wachten om te gaan shoppen bij Hema :D Altijd zo'n leuke items aan kleine prijsjes! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het zag er superleuk uit Petra!
  En bij Hema vind je altijd zo'n leuke hebbedingetjes he! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hema heeft elk jaar meer topproducten, vooral de notebooks kunnen mij bekoren. Maar ook de kopjes en ander keukengerei zijn van goede kwaliteit. Zag er een leuk en vooral boeiend event uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat moet dit een leuk event geweest zijn, met al die verschillende hoeken, zeer leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. het ziet er weer allemaal zo kleurrijk en happy uit. Jammer dat ik niet kon langs komen. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt een leuk verslag! Ik ben fan van Hema, het lijkt me superleuk om zo'n event mee te maken. Ik ga van de week even kijken voor een tulpenvaas en ik ben heel blij met de lichtblauwe huissetjes, want onze slaapkamer heeft die kleur (en wij gebruiken altijd dekbedden van Hema, die zijn zó fijn!) Mooie foto's, weer lekker kleurrijk en vrolijk, zoals altijd op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ze hebben vele leuke kleurtjes en spullen :)
   Bedankt voor je complimentje, altijd leuk om lezen :D

   Verwijderen
 15. Wat een leuke spulletjes! Ik kon er niet bij zijn, ik moet af en toe skippen, maar vind het nu wel jammer...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo'n leuke spullen zeg ! Ik ga wel graag eens rondsnuisteren bij Hema.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zalige spulletjes, ik word er helemaal goed gezind van :)

  xoxo Anine

  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oooh die tapkraantjes zijn SUPERleuk! Ga ik sowieso halen! Fresh lemonade!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er leuk uit! Bij Hema vind je echt de leukste hebbedingetjes!! :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake