vrijdag 28 februari 2014

Purple with a touch of gold


Lente op mijn nagels, met een fris kleurtje en wat glitters.
Ik ging voor La Laque Couture van Yves Saint Laurent in de kleur Parme Graffiti, een leuk paars kleurtje, afgewerkt met een accentnagel met gouden glitters van Maybelline, namelijk het Knitted Gold lakje uit de Color Show Brocades collectie.

Ik vind het resultaat best leuk geworden. het paarse kleurtje vind ik op zich ook al heel leuk. Het is mijn eerste lakje van YSL, ik had het al even in mijn kast maar het was de eerste keer dat ik het opdeed. Hij lakt supervlot en makkelijk, brengt lichte laagjes aan die snel drogen. Ik deed twee laagjes boven elkaar op, maar nadien zag ik hier en daar dat het misschien toch nog een derde laagje kon gebruiken voor een echte goede dekking.

Ik werkte dus af met een accentnagel in goud. Maybelline heeft sowieso leuke lakjes, en deze uit de Brocades collectie is vrolijk en feestelijk. Ik gebruikte hem al eens alleen tijdens de feestdagen, maar als afwerking bij een andere kleur is hij ook heel tof. Ik gebruikte twee laagjes, iets meer afhaalwerk maar voor twee nagels valt dat al bij al nog goed mee.

Wat denken jullie van het resultaat?

14 opmerkingen:

 1. Mooie lakjes beide, en heel leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wow, that gold is like a foil! That's an interesting effect! The two shades pair well with each other. Great job, Petra!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannende combo, de accentlak is prachtig en de kleur van YSL is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie combinatie ! Die paarse kleur is ook zo vrolijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De basiskleur is niet zo mijn ding, maar die gouden top coat is interessant! Lijkt op bladgoud :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie combinatie, het bordje van H&M is ook zo ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het ook nog altijd een heel mooi bordje!

   Verwijderen
 7. Mooie combi! En ook helemaal lente proof! Ik ben dol op accent nagels; dat zijn échte eye-catchers in je manicure.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie combinatie! Ik zou er nooit aan denken het zo te combineren, maar vind het wel geslaagd!
  xx Anine

  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga denk ik binnenkort nog eens voor een luxe-lakje, heb nog wat vouchers liggen ;-) Deze vind ik alvast supermooi!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake