Mogelijk gemaakt door Blogger.

Summertime with Lush


Nieuwe herfstcollectie belanden hier stilaan in mijn mailbox en in de brievenbus, maar voorlopig is het nog steeds zomer, en ik heb nog heel wat te vertellen en te delen daarover! Vandaag toon ik jullie graag de zomerproducten van Lush. Ik deelde hier al de D-Fluff Strawberry scheerzeep, maar er zaten nog heel wat fijne producten in de zomercollectie!



Granny Takes a Dip (€5.56)
Je vindt één bath bomb in de collectie, die ineens heel wat kleur en geur achterlaat! Deze Granny Takes a Dip, vernoemd naar een liedje van The Purple Gang, ziet er niet alleen mooi uit, maar hij geeft ook een heerlijk ontspannend gevoel. De geur is oppeppend en verfrissend dankzij gember, zwarte peper en citroen. Hij is heerlijk groot en je krijgt een bad met roze water en heel wat andere kleurtjes die passeren.

Zest Hair Gelly (€19.35)
Een heerlijke sinaasappelgeur om je haar te gaan stylen, what's not to love! Mijn vriend gebruikt deze en hij is echt fan!! Ik ook, want zijn haar ruikt helemaal naar oranjebloesem-koekjes!
Het is een frisse jelly die je haar in vorm houdt, zonder het vettig te maken. Het ziet er misschien een beetje raar uit, maar het is heel fijn en ruikt heerlijk fris. Je neemt een beetje tussen je vingers, even tegen elkaar wrijven en daarna je handen door je haar kneden.

Parsley Porridge (€6.85)
Dit groene stuk zeep is een nieuwe, kruidige zeep met een anti-bacteriële werking, met oa. tea tree, peterselie en havermout. Hij heeft inderdaad een kruidige geur die ook heel fris is.
Hij werkt licht exfoliërend en verzorgend, en doordat hij vol anti-bacteriële ingrediënten zit, is deze het perfecte stuk zeep voor in het toilet of de keuken.

Mangnificent (€6.85)
Nog een stuk zeep in deze collectie, deze maal boordevol mango's. Mango's zitten boordevol vitamines, en in deze zeep vind je zowel verse als gedroogde mangostukjes voor een perfect gereinigd en gezonde huid.
Daarnaast bevat hij ook citroenolie, mandarijn en bergamotolie, heerlijk fris en fruitig, met een vakantie-gevoel erbovenop!
Je kan hem als handzeep gaan gebruiken, of gewoon meenemen onder de douche!

African Paradise (€32.95)
Deze body conditioner ruikt echt hemels. Een heerlijke zoete, zomergeur, die heerlijke ingrediënten uit Afrika bevat, zoals amandel- en moringa-olie, aloë-gel, mango-sap, shea boter, ...
Je gebruikt het als een haarconditioner, maar dan voor je huid. Aanbrengen na het wassen op een nog natte huid, even laten intrekken, afspoelen en daarna je huid voorzichtig gaan afdrogen. Je hebt geen bodylotion meer nodig, je huid is extra zacht en ruikt daarbij ook nog eens heerlijk.
Het is niet goedkoop, maar het zit boordevol fijne ingrediënten, en daarbij doe je ook nog eens heel lang met deze grote pot, want heel veel heb je niet nodig!

Wat denken jullie van deze zomerse Lush producten? Welke is jullie favoriet?