zaterdag 30 augustus 2014

Rockabillyday op zondag 31 aug 2014


Morgen haal ik mijn zwarte eyeliner en rode lipstick nog eens uit de kast, niet zomaar (al kan dat af en toe ook wel eens gebeuren natuurlijk), maar om de fifties sfeer te gaan opsnuiven tijdens Rockabillyday. Het is alweer de veertiende editie van dit evenement dat helemaal in het teken staat van oldtimers, fiftiesmuziek, retrospulletjes, ... Dus als je niet weet wat doen nu zondagmiddag, raad ik je zeker aan eens langs te komen aan de Stoepestaat in Assenede (ligt op de baan tussen Knokke en Antwerpen, boven Gent).

Je mag er honderden vintage auto's en moto's verwachten, en van 11u tot 20u spelen er ook doorlopend een zestal Belgische Rockabilly-bands op het podium. En als je denkt dat enkel de boys er graag gaan vertoeven, guess again, er is ook een heuse Retro Market aanwezig met kledij, accessoires, juweeltjes, muziekinstrumenten, cd's & vinyl, auto- en motoronderdelen, en zoveel meer! Mijn vriend is er elk jaar een deel van de crew, maar ik vind het ook heel gezellig om ernaartoe te gaan, de hele sfeer die er hangt is gewoon al superleuk!!
Misschien moet ik dit jaar wel eens voor een echte 'rockabilly' look gaan, zoals in mijn postje rond rockabilly/retro tips voor beginners:

Wat denken jullie ervan, komen jullie ook een bezoekje brengen?

Rockabilly Day - zondag 31 augustus 2014 (11u -20u) - ingang €10 (of gratis voor 2 personen als je met een pre '65 auto/moto komt).
Waar: Stoepestraat in Assenede (dichtbij de grote baan tussen Knokke en Antwerpen, boven Gent)
Meer info via de facebookpagina van Rockabillyday Belgium of op rockabillyday.be

15 opmerkingen:

 1. Wat leuk!! Vroeger bezocht ik ook wel eens rockabilly concerten. Muziekje erbij van Brian Setzer en Chris Isaak en lekker rocken met die hap ;-) Helaas is Gent iets te ver uit de buurt, maar ik wens jullie in ieder geval veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi!

  Helaas kan ik vandaag het evenement niet bezoeken, er is vandaag een familiefoto gepland :( en om daarna nog naar Assenede te rijden is het een beetje te ver.

  Ik schrijf het wel in mijn agenda voor volgend jaar!
  Voor de trouw van mijn nicht die ook in de jaren 50 stijl is, zoek ik nog leuke schoenen met kersjes. Had de perfecte gelegenheid geweest om die te vinden!


  Veel plezier vandaag!
  Hieronder vind je nog een foto van op de vrijgezellendag van mijn nicht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tupperwareconsulente Sien Vans31 augustus 2014 om 10:34

  Dit is de foto die ik bedoelde :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tupperwareconsulente Sien Vans31 augustus 2014 om 10:35

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tupperwareconsulente Sien Vans31 augustus 2014 om 10:38

  En nog eentje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe leuk :-D Jij past echt wel in die rockabilly stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love the look, Petra! Very retro and very you!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Thank you! I'm not comfortable wearing red lipstick, but today it felt so good ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat je er niet bij kon zijn, je had het zeker leuk gevonden (en ze hadden ook kraampjes met schoenen en dergelijke). Hopelijk volgend jaar!
  Leuke foto's hoor, jullie zagen er superleuk uit!! Altijd tof in zo een leuk thema! Geniet van het trouwfeest!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi hoi! Het trouwfeest is voorbij, en met een beetje spijt in het hart neem ik afscheid van mijn rockabilly look... Hier nog even een fotootje van voor de kerk, met de bruid en mijn andere nichtjes... 't was geslaagd :) enkel mijn lippen mochten nog wat roder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh je ziet er heel leuk uit, en je haar is super!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dankje! Denk dat ik de look nog eens zal overdoen met extreem warrig haar en duivelsoortjes, voor halloween^^

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram