zondag 25 januari 2015

Inspiration: Long hair


Wie me volgt op Pinterest, heeft ze zeker al zien passeren, deze leuke kapsel-foto's! Ik vind het altijd tof om inspiratie op te doen, zodat ik wat nieuwe ideetjes kan uit proberen met mijn haar, want voor lang haar vind ik het niet altijd zo makkelijk om snel iets anders te gaan doen.
En waar kan je beter inspiratie opdoen dan op Pinterest:


Nog leuke kapsels en de links naar de foto's vind je op mijn Pinterest bord Hair
Wat vinden jullie ervan? En hebben jullie zelf nog leuke kapsel-ideetjes?

1 opmerking:

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram