Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disney - Tsum Tsum


Disney-lovers, ik heb superleuk nieuws! De TsumTsums komen eraan...
Voor wie deze schattige knuffeltjes nog niet kent, het zijn kleine Kawaii knuffels uit Japan die vanaf 2015 eindelijk ook in België verkrijgbaar zullen zijn. "Tsum Tsum", dat wil "stapel stapel'' zeggen in het Japans, en dat moet je ook doen met deze schattige bolletjes, je kan er zo veel mogelijk verzamelen en ze zo goed mogelijk proberen op elkaar te stapelen.

Eind 2013 bracht de Disney Store in Japan de allereerste Tsum Tsums in de winkel, later volgde ook de Verenigde Staten en iedereen was direct verkocht! Ondertussen werden er wereldwijd al meerdere miljoenen Tsum Tsums verkocht.
Je kan ze hier nu al bestellen via de Franse en de Engelse Disney Store, maar begin 2015 dus ook in de Belgische winkels (waar precies is nog niet duidelijk, maar van zodra ik nieuws heb, laat ik het zeker weten).

Ze zijn gewoon superschattig en zacht!! Ze komen in drie formaten, zo zijn er de schattige mini'tjes, is er een tussen-formaat en dan heb je de grotere tsum tsums. Ik heb de grote Mickey, die is echt superhandig om bij te hebben in de zetel, zo comfortabel. Het gamma bij de grotere is beperkt tot een vier à vijftal Disneyfiguren, maar bij de mini's heb je er al een heleboel. Hier zie je Knabbel, Daisy & Minnie. Maar zo hebben ze oa. ook de favoriete figuren uit Winnie de Poeh en ook sneeuwwitje en de zeven dwergen, soo cute!!

Wat denken jullie van deze Tsum Tsums, zijn jullie ook al helemaal fan? En welke zouden jullie dolgraag willen?

Disney Tsum Tsum
verkrijgbaar in mini, medium of groot (€5 - €15 - €30)