Mogelijk gemaakt door Blogger.

L'Occitane - Fleur de Cerisier L'Eau


Hoewel het deze week echt volop winter is, tel ik de dagen af naar de lente. Dat doe ik voor het moment met frisse, verse bloemen in huis en een eerste nieuw lenteparfum, namelijk deze Fleur de Cerisier L'Eau van L'Occitane. Ik was al dol op de versie van vorig jaar (stond zelf bij mijn beauty-favorieten van 2014), dus ik wist zeker dat ik ook deze heerlijk zou vinden!

Elke lente brengt L'Occitane een nieuw parfumgeurtje op de markt, geïnspireerd op kersenbloesem.
Voor deze lente gaat men voor de geur van de allereerste kersenbloesems in de boomgaarden in het Zuiden van Frankrijk. Het resultaat, Fleur de Cerisier L'Eau, een zoete fruitige geur met een bloemige, frisse toets. Een subtiel parfum, perfect voor de lente!

De geur opent met topnoten van citroen, zwarte bes en watermeloen, heel fris en fruitig. De hartnoten bestaan uit kersenbloesems, viooltjes en rozen. Terwijl de hartnoten dan weer muskus en warme houtgeuren bestaan.

Het is helemaal geen te zoete geur, heel fris en zeker niet overweldigend. Ik ben sowieso dol op kersengeurtjes, en deze in combinatie met de citrus en watermeloen maakt het ook extra fruitig en verfrissend. De rode versie van vorig jaar draag ik het hele jaar door, is ook iets warmer, deze nieuwe Fleur de Cerisier L'Eau is een echte lente/zomergeur (of ook perfect voor de herfst om terug te denken aan de heerlijke zomerse dagen). Ook de verpakking ziet er mooi en fris uit, met de roze kleur en witte bloemetjes, en ook een rood strikje als leuk accent.

Deze Eau de Toilette is een Limited Edition, en in dit zelfde gamma vind je ook nog een douchemelk, een bodymelk, een handcrème en een Fragrance Touch, een geltextuur die wordt aangebracht op punten waar de huid dun is (hals, polsen) zodat de geur helemaal in de huid wordt opgenomen.

Wat denken jullie van deze heerlijk frisse lentegeur? Gaan jullie al voor nieuwe parfums?