Mogelijk gemaakt door Blogger.

Benefit Cheeky Sweet Spot


Ik ben grandioos te laat met deze post, aangezien dit een kerstsetje is, maar ik wou deze Cheeky Sweet Spot, box o' blushes, van Benefit toch nog met jullie delen, aangezien de blushes apart ook verkrijgbaar zijn (en hij was ook niet verkrijgbaar in ons land, aangezien mijn vriend deze meebracht uit de US).
De box bevat dus de favoriete blushes van Benefit, maar ook een highlighter en een borsteltje. Benieuwd? Neem snel een kijkje:

Het Cheeky Sweet Spot setje zit in een superleuk metalen doosje, in de vorm van een huisje/snoepwinkeltje. Binnenin vind je zes poederblushes, die je ook apart kan kopen, nl. Dandelion, Bella Bamba, Sugarbomb, Hoola, Coralista en Rockateur. Daarnaast zit er ook een crème highlighter in nl. Watt's Up! en een klein borsteltje.
In dit setje zijn ze ongeveer de helft van de originele verpakking, dus ideaal om de kleurtjes eens uit te proberen.

Ik zette eerste de effen blushes eens samen, zo zie je Dandelion, een lichte, warme rozetint, Bella Bamba, een iets donkerder roze met een mooie gouden shimmer in, Hoola, een bronzer met een matte finish voor een mooie zonnige tint, Coralista, een licht koraal-perzikkleurtje met een lichte shimmer en als laatste Rockateur, een zacht donkerroze kleurtje met een satijnfinish.
vlnr: dandelion, bella bamba, hoola, coralista, rockateur

Sugarbomb bevat vier shimmering kleurtjes, die je eigenlijk als blush en highlighter samen kan gaan gebruiken. Je kan de kleuren apart gaan gebruiken, maar eigenlijk geeft het een heel mooi effect wanneer je er met de borstel wat in ronddraait zodat de kleuren gemixt worden.
De highlighter Watt's Up zie je als laatste in het rijtje bij de swatches, het is crème highlighter in een champagne/beige kleurtje. Hij blijft lang op zijn plaats en is ook net genoeg zichtbaar.
vlnr: de vier kleurtjes van sugarbomb, watt's up

Wat een superleuk setje, ik ben er zo blij mee! Niet alleen het snoephuisje, maar ook de kleurtjes zijn leuk! Ik had eerder al Hoola, en vond die een mooie bronzer, en ik had al veel positief gelezen over de Benefit Blushes! Mijn favorieten zijn Dandelion en Bella Bamba. Coralista en Sugarbomb zijn ook mooie shimmer-kleurtjes en de highlighter is ook een toppertje!

Wat denken jullie van het setje, en van de kleurtjes? Hebben jullie zelf al Benefit blushes?