Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win een prijzenpakket van SpongeBob: Spons op het Droge 3D


Vandaag heb ik nog een leuke winactie klaarstaan, speciaal voor de mama's onder jullie (of supercoole tante's of gewoon stiekem voor jezelf).
Jullie hebben het misschien al gehoord, maar sinds gisteren 28 januari 2015 speelt de nieuwste SpongeBob film, Spons op het Droge 3D, in de cinema, en naar aanleiding daarvan mag ik hier dankzij Sony Pictures een leuk prijzenpakket weggeven aan één van mijn lezers, met daarin oa. een duo-ticket om naar deze film te gaan kijken.

De film, met oa. de stem van Antonio Banderas, gaat over een mysterieuze slechterik die bikinibroek heeft aangevallen. De twee aardsvijanden SpongeBob en Plankton komen daarvoor aan land in onze mensenwereld en moeten ze samenwerken om hun eigen wereld te kunnen redden. En dat alles in 3D, dus bereid je maar al voor op leuke avonturen.

Wat kan je nu gaan winnen? 
Wel naast dus een duo-ticket voor de film, krijg je ook een leuke badstopper, een spons, een polsbandje en een klitteband balspel.
Wat moet je doen om kans te maken?
Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com en vertel me waarom jij graag kans maakt om dit pakket te winnen.

Niet verplicht, maar wel leuk:
Volg mijn blog via instagramtwitterfacebook en/of bloglovin en like/deel deze winactie of tweet: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op een SpongeBob prijzenpakket: http://tiny.cc/ywm8sx'

Deze winactie loopt tot dinsdag 3 februari 2015, middernacht. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd. Veel succes!