Mogelijk gemaakt door Blogger.

Makkelijk en snel een fotoalbum maken


Ik maak, bewust eigenlijk, geen echte goede voornemens in het begin van het jaar. Ik heb wel altijd een aantal dingen in mijn hoofd, die ik dan graag het komende jaar zeker wil doen. Eentje daarvan komt wel elk jaar terug, maar komt er uiteindelijk dan toch niet van, en dat is fotoalbums maken van de leukste foto's van het afgelopen jaar, of van speciale gelegenheden.
Zo wil ik van elke verjaardag van mijn zoontje een album (ik heb er nog maar twee, oops en hij is er al zeven) en ook van leuke reisjes of feestjes.
Vorig jaar vierde hij zijn lentefeest, en het is me toch eindelijk gelukt om er een leuk album van te maken. Ik gebruikte daarvoor de Cewe Photoworld App.

Ik vond het wel leuk om met jullie te delen, aangezien het heel handig is in gebruik. Je kan de (gratis) app gewoon ook downloaden op je smartphone of tablet, want tegenwoordig staan daar toch de meeste foto's op, maar je kan het ook gewoon via de computer gebruiken.
Daarna kies je het gewenste formaat, de cover, papiersoort en de stijl van het boek en kan je foto's gaan toevoegen. Je kan losse foto's gaan toevoegen of een volledige map (zo doe ik het meestal, eerst gaan selecteren welke foto's je precies in je album wenst, dan kan je er ook makkelijker mee aan de slag), je kan dan zelf een lay-out gaan maken, kiezen hoeveel foto's op een pagina enz of de app zelf een voorstel laten doen, is wel makkelijk zo en kan je ook nog een beetje gaan aanpassen als je dat wilt.

De kwaliteit is heel mooi, de foto's komen heel mooi uit en het boek ligt ook makkelijk in de hand (ik koos hier voor een medium album met softcover, dat zijn 26 pagina's maar je kan gemakkelijk nog verschillende extra pagina's toevoegen als je meer nodig hebt). 
Dus nu ik goed begonnen ben, ga ik dit jaar echt eens werk maken om wat fotoalbums te laten maken, vind ik toch nog altijd leuker om eens door je oude foto's te bladeren.

Wat denken jullie van deze App? Drukken jullie nog vaak foto's af?

Meer info: Cewe Photoworld App of op de homepagina van de site zelf als je via de computer aan de slag wilt.