Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bedroom inspiration


Ik zeg al maanden dat het eens tijd is om de slaapkamer een make-over te geven. Dit jaar gaat, moet, het er eindelijk van komen. Ik ben al een beetje voorbereid, heb al verf in huis, een nieuwe luchter, vervanging voor de gordijnen en met nieuwjaar werden we ook verwend met Ikea-cadeaubonnen van de familie, dus kunnen we ook gaan voor een nieuw wit bed met lades onderaan.
Maar ik heb nog niet echt een beeld van hoe het eindresultaat er precies moet gaan uitzien, dus een beetje inspiratie is altijd welkom.

Ik heb sowieso een grote pot witte verf gekocht, want ik wil zoveel mogelijk wit en licht in de slaapkamer brengen. Ik heb ook nog een beetje heel lichtblauwe verf over (van mijn keuken te schilderen), dus ik zat eraan te denken van misschien moet ik daar toch ook nog iets mee doen.
Verder vind ik ook roze en goud leuke accenten om mee te werken bij de inrichting.

Moest ik heel veel plaats hebben, wat jammer genoeg niet het geval is, ga ik voor een vintage vanity, een groot nachttafeltje en héél veel opbergruimte.
Hoe ziet jullie ideale slaapkamer eruit?

De foto's en bronnen kan je vinden op mijn Pinterest pagina