Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: selfie fun, candy & green eyes


We sluiten januari al bijna af, tijd dus om nog eens de leukste foto's op een rijtje te zetten. Het was een drukke maand, met overvolle weekends met gezellige familie- en vriendenbezoekjes, maar er was hier ook tijd om te genieten van kleine dingen, lekker eten (gezond en euh... iets minder gezond), een vrije dag, huisinrichting of gewoon gekke bekken trekken.
Selfie o'clock, fun with my boy!

Uitgetest, en goed bevonden, deze nieuwe Oasis Zero met Ananas en Passievrucht

's Avonds wil ik graag een lekkere snack tijdens het bloggen of als ik tv kijk, oops, meestal kies ik voor chips maar ook deze zijn delish!

Een vrije vrijdag en een heleboel glitters, jeeej!

Ook helemaal nieuw, deze Soy Dream Smooth (bevat geen suiker en melk), heerlijk bij muesli en ik moet er ook dringend eens pannenkoeken mee bakken, schijnt heel lekker te zijn.

Een nieuw plant in huis, geeft direct een ander gevoel! Love it!

Deze week voelde ik me niet al te best, tijd dus om gezond te shoppen en 
een heleboel groenten, fruit en thee te bereiden!

Ik experimenteerde gisteren met het nieuwe groene oogpotlood van Givenchy. Niet zo een heel duidelijke foto hierzo, maar ik heb degelijke foto's gemaakt, dus binnenkort mag je daar zeker een blogpostje van verwachten!

En voor nu, wens ik jullie allen nog een fijn weekend en een gezellige avond!